Woody Allen: Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος με τη Mia Farrow
Hollywood

Woody Allen: Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος με τη Mia Farrow

Το γύρο του Tik Tok κάνει ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο, ένας ανατριχιαστικός διάλογος μέσω τηλεφώνου ανάμεσα στη Μia Farrow και τον Woody Allen.

Μερικά χρόνια μετά την καταγγελία της κόρης του Dylan Farrow ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της, το φως της δημοσιότητας «βλέπει» μια τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στη Μia Farrow και τον Woody Allen με τη σοβαρότητα των καταγγελιών να γίνεται αναμφισβήτητη.

allen-(1).webp

Έτσι τουλάχιστον μπορεί κανείς να καταλάβει ακούγοντας το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο.

Μιλώντας για το ψυχολογικό και σωματικό τραύμα της Dylan Farrow, η Mia Farrow λέει ανάμεσα σε άλλα: «Περπατάει στο σπίτι κρατώντας τον κόλπο της. Κοιμάται μαζί μου. Σε φοβάται και την πληγώνεις. Τώρα νιώθω αρκετά ένοχος που δεν ήμουν εκεί για να την προστατέψω. Είπε, «Μαμά, δεν με βοήθησες.» Είπε, «Ο μπαμπάς δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Δεν έπρεπε να με πληγώσει έτσι.» Αν την άκουγες, θα έκλαιγες μέσα σου και θα ήθελες απλώς να είσαι νεκρός γιατί δεν ξέρω πώς μπορείς να ζήσεις με αυτό που έκανες», φέρεται να του λέει.

Δες το βίντεο όπως παρουσιάζεται στο Tik Tok

Ο ίδιος έχει διαψεύσει τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Ποτέ δεν κακοποίησα την κόρη μου, όλες οι έρευνες ολοκληρώθηκαν πριν από 25 χρόνια. Οταν με κατηγόρησαν, πριν 25 χρόνια, έγινε σχετική έρευνα τόσο από ειδική κλινική όσο και από την πρόνοια. Και οι δύο μετά από έρευνα μηνών, κατέληξαν ανεξάρτητα στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε παρενόχληση, ενώ αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ένα ευάλωτο παιδί που είχε δασκαλευτεί να πει αυτή την ιστορία από την θυμωμένη μητέρα της μετά από τον χωρισμό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved