Επικό! Πόζαρε με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, του ουρανού & της σημαίας αλλά δεν... πήγε πολύ καλά
Hollywood

Επικό! Πόζαρε με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, του ουρανού & της σημαίας αλλά δεν... πήγε πολύ καλά

Ένα αστείο περιστατικό έζησε η Μαρία Μενούνος σε θαλάσσια βόλτα της για να απολαύσει το γαλάζιο του ουρανού και του Σαρωνικού -πιθανότατα- όμως τελικά την... πάτησε!

Η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για να φέρει σε πέρας κάποιες δουλειές που έχει αλλά και να απολαύσει μίνι διακοπές, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πραγματικά πολύ αστεία στιγμή της όταν θέλησε να βγάλει φωτογραφία με φόντο το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Ήθελε να έχει για φόντο την ελληνική σημαία να ανεμίζει πάνω στο σκάφος, μόνο που μάλλον δεν πήγαν πράγματα όπως υπολόγιζε.

Γιατί ναι μεν το πρώτο φωτογραφικό κλικ ήταν εντάξει, όμως η συνέχεια δεν ήταν και το ίδιο πετυχημένη. Και αυτό γιατί ο αέρας φύσηξε για λίγο ανάποδα από ό,τι πριν και έτσι η σημαία ήρθε κατευθείαν πάνω στο πρόσωπο της Μαρίας Μενούνος η οποία φυσικά και έσκασε στα γέλια.

Ένας λόγος παραπάνω για να... χαλάσει όλο το κόνσεπτ της φωτογράφισής της, με την ίδια στη συνέχεια να μοιράζεται με τους followers της το αστείο περιστατικό, ανεβάζοντας όλες τις φωτογραφίες στον αέρα.

Δείτε καρέ καρέ τις παραπάνω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved