Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο για την 9χρονη κόρη του που τον βοηθάει με την άνοια
Hollywood

Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο για την 9χρονη κόρη του που τον βοηθάει με την άνοια

Την Άνοιξη του 2022 η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Ντέμι Μουρ είχε ανακοινώσει στους φαν τους τα δυσάρεστα νέα ότι ο διάσημος ηθοποιός πάσχει από αφασία, είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου και βύθισε σε θλίψη τους θαυμαστές του. 

Από τότε έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος και η οικογένειά του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον φροντίζουν και να μην κινδυνεύει στην καθημερινότητά του.

Και λέμε «κινδυνεύει» γιατί όπως μαθαίνουμε από τη σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις, ο νούμερο ένα κίνδυνος για τέτοιους ασθενείς είναι η αφυδάτωση που μπορεί να πάθουν επειδή δεν θυμούνται να πιούν νερό.

Η Έμμα Χέμινγκ ανέβασε ένα βίντεο που έκανε τους followers της να λυγίσουν όταν εξιστόρησε τι έκανε η κόρης του Έβελιν που είναι εννέα χρονών για τον πατέρα της.

Μέσα από ένα βίντεο, το πρώην μοντέλο εξιστόρησε πώς η 9χρονη πιτσιρίκα, η οποία θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα της και την ασθένειά του, τον βοηθάει.

«Της είπα λοιπόν, “Έβελιν θα φροντίσουμε ο μπαμπάς να έχει πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι του. Σε ευχαριστώ που μου το είπες. Το πιο τρυφερό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μαθαίνεις για την ασθένεια του μπαμπά σου”».

Η ιστορία αυτή συγκίνησε πολύ τους followers της.

Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Csjfii1JbiX

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved