Άσλεϊ Τζόνσον: Ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της: «Είναι ικανός να κάνει φόνο»
Hollywood

Άσλεϊ Τζόνσον: Ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της: «Είναι ικανός να κάνει φόνο»

Η διάσημη πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς The Last Of Us, Άσλεϊ Τζόνσον, κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της Μπράιαν Γουέιν Φόστερ μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. 

Η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της «είναι κοντά στα όρια και ικανός να διαπράξει φόνο» καταγγέλοντας ότι έχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλειά της.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα του «The Blast» που βγήκαν στο φως, η 39χρονη ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Φόστερ άρχισε να επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά που τους έφτασε στον χωρισμό. Όπως περιέγραψε η ίδια, μετά από έναν καβγά που είχαν, εκείνος άρχισε να κρατάει πάνω του μία θήκη με πυρομαχικά και μία μαύρη τσάντα. Όταν εκείνος τον περασμένο Μάρτιο έφυγε από το σπίτι της Άσλεϊ Τζόνσον, η τελευταία άνοιξε την τσάντα και προς έκπληξή της μαζί με αστυνομικούς του LAPD, διαπίστωσαν πως περιείχε δύο αεροβόλα όπλα και μία γκαρότα που συνήθως συνδέεται με στραγγαλισμό.

ashleyjohnson.jpg

Η Άσλεϊ είχε καταγγείλλει και στο παρελθόν κακοποιητικά περιστατικά κατάτ η διάρκεια της σχέσης τους, ισχυριζόμενη ότι κάθε φορά έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι ενώ συγχρόνως της μιλούσε υποτιμητικά και την έβριζε. «Ηλίθια, άχρηστη, γα….ένη σκύλα» ήτα μόνο μερικά από τα... γαλλικά που ξεστόμιζε εκείνος προς την τότε σύντροφό του.

Η Άσλεϊ Τζόνσον μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη διανοητική κατάσταση του Φόστερ, λέγοντας πως παρουσίαζε αυξημένη παράνοια, άλλαζε συνεχώς συμπεριφορά και μερικές φορές αδυνατούσε να διακρίνει την πραγματικότητα.

Στις 15 Μαΐου εκδόθηκε επείγουσα προστατευτική εντολή, αφού ο Φόστερ, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η ηθοποιός, προσπάθησε να της αποσπάσει 150.000 δολάρια.

unknown_97913821_158501459005876_6823124595508875680_n.jpg

Η διάσημη ηθοποιός μετά από όλα αυτά και έχοντας εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι της για να μη τη βρίσκει ο Φόστερ, ζήτησε από το δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες να θέσει αυστηρά όρια μεταξύ τους, ώστε να του απαγορεύσει να πλησιάζει σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι της. Το αίτημά της έγινε γνωστό ενώ τον Ιούνιο αναμένεται να γίνει η πρώτη ακροαματική διαδικασία. Μέχρι τότε, ο Φόστερ δεν θα πρέπει να παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved