Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Βρήκε τον πιο τρελό τρόπο για να ανακοινώσει τη νέα του δουλειά στο Netflix!
Hollywood

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Βρήκε τον πιο τρελό τρόπο για να ανακοινώσει τη νέα του δουλειά στο Netflix!

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ όχι μόνο έχει ετοιμάσει νέα δουλειά στο Netflix, όχι μόνο βρήκε τον πιο τρελό τρόπο για να το ανακοινώσει αλλά ενημέρωσε και τους θαυμαστές του για τη νέα θέση εργασίας που έχει καταλάβει. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Netflix στο Youtube, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ οδηγεί ένα τανκ -όντως του ανήκει- και συνθλίβει μία πολυτελή Mercedes που είναι παρκαρισμένη έξω από τα κεντρικά γραφεία του Netflix στην Καλιφόρνια.

arnold-2.jpg

«Κανείς δεν αγαπάει τη δράση όσο εγώ»,λέει ο ίδιος καθώς βγαίνει από το τανκ και συνεχίζει λέγοντας: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποδέχθηκα τη νέα μεγάλη δουλειά ως Επικεφαλής Δράσης του Netflix».

Αμέσως μετά τον βλέπουμε να κάθεται στο πολυτελές γραφείο του και μιλάει για τις νέες δουλειές του στο Netflix, μεταξύ αυτών η ταινία δράσης Extraction 2 και η 3η σεζόν του The Witcher όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επίσης παρουσιάζει το Fubar -μια σειρά με πρωταγωνιστή τον ίδιο-, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου. Για το ντοκιμαντέρ που είναι βασισμένο στη ζωή του ούτε λόγος στο βίντεο, παρ' όλο που η συγκεκριμένη δουλειά του κάνει πρεμιέρα, όπως έχει ανακοινωθεί στις 7 Ιουνίου στο συνδρομητικό κανάλι.

Δείτε το παρακάτω απολαυστικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved