Θυμάστε την πρωταγωνίστρια της σειράς Παολίνα,η Σφετερίστρια; Πλέον είναι μία άλλη από τις πλαστικές
Hollywood

Θυμάστε την πρωταγωνίστρια της σειράς Παολίνα,η Σφετερίστρια; Πλέον είναι μία άλλη από τις πλαστικές

Τη δεκαετία του '90 οι μεξικάνικες σειρές ήταν οι αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού της χώρας μας που μεταξύ άλλων είχαν λατρέψει την πρωταγωνίστρια της σειράς Παολίνα, η Σφετερίστρια που υποδυόταν η Gabriela Spanic.

Λίγους μόλις μήνες πριν πατήσει τα 50, το «στεγνό» αλλά πανέμορφο κορίτσι των 90s που ως ρόλος ήταν ιδιαίτερα αντιπαθητική και κακιά, έχει αλλάξει πολύ.

Τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε πλαστικές επεμβάσεις αποκτώντας καινούργια... οπίσθια και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος στήθους του οποίο και προτάσσει και επιδεικνύει με βαθιά και άκρως εντυπωσιακά ντεκολτέ σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Φυσικά δεν έχει αφήσει ανέπαφο το πρόσωπό της που προφανώς και έχει εμπιστευτεί στα χέρια ειδικών για να διώξει μακριά κάθε ρυτίδα ή σημάδι του χρόνου.

Γι' αυτό και στις τελευταίες εμφανίσεις της στην πατρίδα της, το Μεξικό, είναι πλέον μία άλλη και δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι των 90s που είχε γίνε παγκοσμίως γνωστό ως ένα από τα πιο όμορφα που πρωταγωνίστησαν ποτε σε λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, ήταν δύσκολο να την αναγνωρίσει κανείς στα πλάνα από έξοδό της σε λαμπερό event.

Δείτε το παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved