Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Οι viral φωτογραφίες με τον «εκνευρισμό» τους και η απάντησή τους
Hollywood

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Οι viral φωτογραφίες με τον «εκνευρισμό» τους και η απάντησή τους

Τι συνέβη με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον στο Φεστιβάλ των Καννών; Με τι εκνευρίστηκαν και άρχισαν να φωνάζουν; Διαβάστε τι απάντησαν για το συμβάν.

To παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες έδωσε το λαμπερό και ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στην Ελλάδα, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον.

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City».

349039090_3322204374776901_4536921822665172036_n.jpg

Ωστόσο ήδη από χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν τον χολιγουντιανό σταρ και τη σύζυγό του, να είναι εμφανώς εκνευρισμένοι.

Στις φωτογραφίες ο Τομ Χανκς φαίνεται να είναι πολύ θυμωμένος και την ηθοποιό και παραγωγό Ρίτα Γουίλσον να μιλά δυνατά κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της.

ritawilson.webp

Σύμφωνα με την DailyMail, ο υπάλληλος του φεστιβάλ ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι σμόκιν φαινόταν να εξηγεί στο ζευγάρι σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση. Ωστόσο, ο ηθοποιός ήταν εκνευρισμένος σε όλη την διάρκεια που συνομιλούσαν στο κόκκινο χαλί.

Λίγες ώρες μετά την είδηση περί εκνευρισμού του ζευγαριού η Ρίτα Γουίλσον θέλησε να ξεδιαλύνει το τι ακριβώς συνέβη λέγοντας: «Αυτό ονομάζεται: “Δεν σε ακούω”. Ο κόσμος ουρλιάζει. “Τι είπες; Που υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;”. Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved