Σίντι Κρόφορντ: Οι retro φωτό από τον γάμο της και το τρυφερό μήνυμα για την επέτειο 25 χρόνων
Hollywood

Σίντι Κρόφορντ: Οι retro φωτό από τον γάμο της και το τρυφερό μήνυμα για την επέτειο 25 χρόνων

Είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σίντι Κρόφορντ ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ράντ Γκέρμπερ και μάλιστα πριν από λίγες μέρες γιόρτασαν μαζί την επέτειο του γάμου τους. 

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Πρίσλεϋ και τη Κάια, η οποία μάλιστα ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στον χώρο του μόντελινγκ.

Προ ημερών, η διάσημη καλλονή θέλησε να γιορτάσει με τον δικό της τρόπο την ημέρα αυτή και να μοιραστεί με τους Followers της τόσο στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της με τον άντρα που αγάπησε. Τις ρετρό αυτές φωτογραφίες τις συνόδευσε με το πλέον τρυφερό μήνυμα:

«Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, ο Ράντε και εγώ παντρευτήκαμε στο "Ocean Club" στις Μπαχάμες. Ήταν ένας τέλειος γάμος που απαθανάτισε ο φωτογράφος Άρθουρ Έλγκορτ. Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο έχοντας γύρω μας την οικογένεια και τους φίλους μας γιορτάζοντας την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Θα τα έκανα όλα ξανά στο δευτερόλεπτο. Θέλω να μας «συγχαρώ» που κλείσαμε 25 χρόνια.

Έχουμε ευλογηθεί με πολλούς τρόπους, ειδικά με τα δύο παιδιά μας. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμη και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις. Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε πλοηγηθεί στη ζωή μαζί - αναζητώντας ο ένας στον άλλον δύναμη και παρηγοριά. Ήσουν ο καλύτερος φίλος και βράχος μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Ευτυχισμένη επέτειο!».

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved