Ξέσπασε η Μπίλι Έλις:«Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι θηλυκά»
Hollywood

Ξέσπασε η Μπίλι Έλις:«Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι θηλυκά»

Ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα είχε εναντίον όλων όσοι την επικρίνουν για το ντύσιμο και το στυλ της είχε η Billie Eilish

H διάσημη και βραβευμένη με Emmy τραγουδίστρια, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ενόχλησή της και με stories που ανέβασε στα social media αποφάσισε να βάλει στη θέση τους όλοι όσοι την σχολιάζουν αρνητικά.

«Πέρασα τα πρώτα 5 χρόνια της καριέρας μου με εσάς τους ανόητους να με εξοντώνετε γιατί φερόμουν σαν αγόρι και ντυνόμουν όπως ντυνόμουν και μου λέγατε συνεχώς ότι θα ήμουν πιο σέξι εάν συμπεριφερόμουν ως γυναίκα» έγραψε η Billie Eilish και συνέχισε: «Και τώρα που αισθάνομαι αρκετά άνετα για να φορέσω οτιδήποτε το λιγότερο θηλυκό ή ταιριαστό, άλλαξα και λέτε ότι είμαι ξεπουλημένη και… ‘τι της συνέβη’, ‘Ω Θεέ μου δεν είναι η ίδια Billie, είναι ακριβώς όπως οι υπόλοιπες’ μπλα, μπλα, μπλα. Αφήστε επιτέλους τις γυναίκες να υπάρχουν».

Η Μπίλι Έλις δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε με τα εξής σχόλια: «Αστείο: Το ξέρατε ότι οι γυναίκες είναι πολύπλευρες; Σοκαριστικό σωστά;;; Το πιστεύετε ή όχι, οι γυναίκες θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα... Επίσης, η θυληκότητα δεν ισοδυναμεί με αδυναμία. Ω Θεέ μου, Τρελό, σωστά; Ποιος το ήξερε... Και επίσης είναι εντελώς ανήκουστο και τρελό να θέλεις να εκφράζεσαι διαφορετικά σε διαφορετικές στιγμές».

Πάντως, η ίδια το 2019 είχε αποκαλύψει τον λόγο που στην αρχή της καριέρας της και μέχρι πρότινος προτιμούσε να φοράει φαρδιά και πολλές φορές αγορίστικα ρούχα. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Δεν θέλω ποτέ ο κόσμος να ξέρει τα πάντα για μένα. Θέλω να πω, γι' αυτό φοράω μεγάλα φαρδιά ρούχα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved