Χούλιο Ιγκλέσιας: Ανησυχία για την υγεία του-Δεν θυμάται ούτε τα τραγούδια του & είναι σε καροτσάκι
Hollywood

Χούλιο Ιγκλέσιας: Ανησυχία για την υγεία του-Δεν θυμάται ούτε τα τραγούδια του & είναι σε καροτσάκι

Δύσκολες ώρες λέγεται ότι περνάει ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του έρωτα και της αγάπης παγκοσμίως, ο Χούλιο Ιγκλέσιας

Οι φήμες περί εύθραυστης υγείας του Ισπανού διάσημου καλλιτέχνη ο οποίος τα τελευταία χρόνια, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ζει στις Μπαχάμες με την οικογένειά του, ξεκίνησαν μετά από την προβολή της εκπομπής «A la tarde», του America TV στην Αργεντινή, όπου αποκαλύφθηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα μνήμης και κινητικότητας, τα οποία τον έχουν αναπόφευκτα καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Julio Iglesias Announces Retirement

Μάλιστα η ίδια πηγή ανέφερε ότι η κατάληξή του αυτή έχει άμεση σχέση με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Ιγκλέσιας το 1962 κατά το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά.

«Είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν ήταν πολύ νέος και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη. Του προκαλούσε πολλούς πόνους και πολλές ενοχλήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του και πλέον που βρίσκεται σε αυτή την ηλικία οι πόνοι του είναι ακόμα πιο δυνατοί, σχεδόν αφόρητοι» είπε η δημοσιογράφος Cora Debarbieri.

201408011354140.3765_JULIO_IGLESIAS_3072014.jpg

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας το 2014 στο Nammos στη Μύκονο στην εμφάνισή του με τον Αντώνη Ρέμο

Ο παρουσιαστής της παραπάνω εκπομπής πρόσθεσε: «Αυτά που λένε είναι απίστευτα. Το κινητικό και γνωστικό σύστημα του Χούλιο δεν ανταποκρίνεται. Δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε τα δικά του τραγούδια» είπε ο Matías Vázquez και συνέχισε: «Η πραγματικότητα είναι πως οι κοντινοί άνθρωποι του Χούλιο, δεν μπορούν να τον βρουν και αυτό είναι που τους ανησυχεί περισσότερο. Ο Χούλιο δεν σηκώνει το τηλέφωνο και δεν απαντά στις κλήσεις τους».

201408011405460.3871_JULIO_IGLESIAS_3072014.jpg

Από την εμφάνισή του στη Μύκονο με τον Αντώνη Ρέμο

ndpphoto

Πάντως ο επίσης γνωστός Ισπανός τραγουδιστής Ramón Arcusa, ο οποίος είναι στενός φίλος του Ιγκλέσιας, θέλησε να διαψεύσει όλα τα παραπάνω με ανάρτησή του στα social media, γράφοντας στη λεζάντα της φωτό του Ιγκλέσιας:

«Τι είδους βλακείες είναι αυτές; Μιλάω μαζί του συχνά και τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Είναι διαυγής όπως πάντα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved