Κέιτ Χάντσον: Ανέβασε φωτό φορώντας μόνο ένα στρινγκ και η αντίδραση του αδελφού της ήταν... επική!
Hollywood

Κέιτ Χάντσον: Ανέβασε φωτό φορώντας μόνο ένα στρινγκ και η αντίδραση του αδελφού της ήταν... επική!

Τον πιο... φαντασμαγορικό, ή καλύτερα σέξι, τρόπο για να καλωσορίσει την καλοκαιρινή σεζόν επέλεξε η Κέιτ Χάντσον

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον οποίο ακολουθούν πάνω από 17 εκατομμύρια φαν της, φωτογραφίες από την εξόρμησή της στην πισίνα του σπιτιού της φορώντας μόνο ένα στρινγκ καθώς περιφερόταν topless.

Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα αυτής της σειράς φωτογραφιών:«Ο ήλιος βγήκε, το ίδιο και οι κ@@@». Έτοιμη για το καλοκαίρι».

Φυσικά η ανάρτηση αυτή προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από τους followers της αλλά εκείνο που ξεχώρισε ήταν του αδελφού της Όλιβερ.

«Χριστέ μου όχι, Κέιτ» έγραψε εκείνος όμως η Κέιτ Χάντσον του έδωσε την... απάντηση που του άξιζε: «Τα καλοκαίρια μόλις άρχισαν Όλιβερ… και θα είναι άγρια. Θα πρέπει να μου κάνεις unfollow».

Τα δύο αδέλφια, παιδιά της διάσημης ηθοποιού Γκόλντι Χόουν η οποία έρχεται με τον άντρα της ζωής της κάθε χρόνο στη Σκιάθο για καλοκαιρινές διακοπές, είναι πολύ δεμένα και μάλιστα έχουν μιλήσει δημόσια αρκετές φορές για τη μεγάλη αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλον.

«Αγαπητή Κέιτ Χάντσον, η μοναδική μου αδερφή, η έμπνευσή μου, το αίμα μου. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες που ηχογραφούσα μαζί σου αυτό το podcast ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου» είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Όλιβερ το 2019 για την αδελφή του και συνέχιζε: «Ήξερα ότι θα διασκεδάζαμε και θα γελούσαμε και θα λέγαμε ο ένας στον άλλον βλακείες, αλλά δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντικό θα ήταν αυτό για τη σχέση μας. Το να μπορούμε να μιλάμε για το παρελθόν και για το πώς μεγαλώσαμε και τι σημαίνει ο ένας για τον άλλον, με έκανε να καταλάβω περισσότερα για εμάς, ως αδέρφια, ως καλύτεροι φίλοι, ως γονείς. Κάθε φορά που καθόμαστε και αρχίζουμε να μιλάμε για ένα θέμα, μαθαίνω κάτι καινούργιο. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο ενθουσιασμένος ώστε να συνεχίσω να περιπλανιέμαι».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κέιτ Χάντσον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved