Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Τρόμος για τον ηθοποιό από εισβολέα στο σπίτι του-Απειλούσε με χασαπομάχαιρο
Hollywood

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Τρόμος για τον ηθοποιό από εισβολέα στο σπίτι του-Απειλούσε με χασαπομάχαιρο

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η οικογένειά του, όταν άντρας εισέβαλε στο σπίτι τους στο Βόρειο Λονδίνο και τους απειλούσε με... χασαπομάχαιρο!

Σύμφωνα με το BBC πρόκειται για έναν πρώην σεφ, τον Τζακ Μπίσελ ο οποίος κλώτσησε την πόρτα του σπιτιού και μπήκε με τη βία στο σπίτι όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ο διάσημος ηθοποιός, η σύζυγός του Σόφι Χάντερ και τα τρία τους παιδιά.

Benedict-Timothy-Carlton-Cumberbatch.jpg

Την ώρα της διάρρηξης, κάποιος από το ζευγάρι κατάφερε να ειδοποιήσει την τοπική αστυνομία η οποία και πρόλαβε να συλλάβει τον δράστη στον οποίο και επιβλήθηκε πρόστιμο και περιοριστικά μέτρα για τρία χρόνια ώστε να μην πλησιάζει τον διάσημο ηθοποιό ή την οικογένειά του.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για το συμβάν, ο δράστης φερόταν αλλοπρόσαλλα, πετώντας ένα από τα φυτά που υπήρχαν στο σπίτι το οποίο άνοιξε τρύπα στον τοίχο. Κατά την εισβολή του μάλιστα ξερίζωσε την ενδοεπικοινωνία από τον τοίχο απειλώντας την οικογένεια.

Ο Μπισέλ πέταξε στο τοίχο ένα από τα φυτά της οικογένειας, ανοίγοντας τρύπα, ενώ κατέστρεψε την ενδοεπικοινωνία ξεριζώνοντάς την από τον τοίχο, απειλώντας την οικογένεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved