Μέγκαν Μαρκλ: Έτσι θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer - 300.000 ευρώ για μια ανάρτηση
Hollywood

Μέγκαν Μαρκλ: Έτσι θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer - 300.000 ευρώ για μια ανάρτηση

Η Meghan Markle και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry, μπορεί να έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο μακριά από το παλάτι όμως οικονομικό πρόβλημα δεν έχουν για κανέναν λόγο.

Οι δυο τους ζουν σε ένα απίθανο σπίτι και το χρήμα ρέει άφθονο. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ, δεν επαναπαύεται και θέλει να βγάλει κι άλλα χρήματα. Σύμφωνα μάλιστα και με τα ξένα Μέσα, έχει βρει και τον τρόπο που δεν είναι άλλος από τα social media.

Να θυμίσουμε πως ο λογαριασμός @sussexroyal, τον οποίο χρησιμοποιούσε με τον σύζυγό της, έχει σταματήσει να λειτουργεί από το 2020. Η πανέξυπνη όμως Meghan Markle, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Time, έχει ήδη δημιουργήσει ένα νέο προφίλ στο Instagram από το οποίο θα γίνει πάμπλουτη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιδραστικότητά της στο κοινό είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να κερδίζει έως και 300.000 ευρώ για κάθε της ανάρτηση, κάτι που θα την βάλει αυτομάτως στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους influencers παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει σκοπό να ενεργοποιήσει ξανά το blog της, The Tig, που είχε δημιουργήσει το 2014. Το blog σταμάτησε να είναι ενεργό το 2017, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry, όταν η Markle ανέβασε ένα τελευταίο μήνυμα απευθυνόμενη στις αναγνώστριές της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved