Catherine O’Hara: Αγνώριστη η μαμά του Kevin από την ταινία Μόνος στο σπίτι!Δες πώς είναι στα 69 της
Hollywood

Catherine O’Hara: Αγνώριστη η μαμά του Kevin από την ταινία Μόνος στο σπίτι!Δες πώς είναι στα 69 της

Αγνώριστη στα 69 της η Catherine O’Hara.

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί με επιτυχία την τηλεοπτική μαμά του Kevin από την ταινία Μόνος στο σπίτι. Τα χρόνια πέρασαν και η ηθοποιός παραμένει τ ίδιο γοητευτική, με τα σημάδια του χρόνου να είναι πλέον φανερά στο πρόσωπό της, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει την λάμψη της.

o'hara-(3).jpg

Πρόσφατα, όπως είδαμε σε αναρτήσεις στο twitter, η Catherine O’Hara απαθανατίστηκε σε έξοδό της στο Λονδίνο και αμέσως έγινε αντιληπτή από τους παπαράτσι.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

Η Catherine O’Hara έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και τηλεοπτικές ταινίες και συνεχίζει να εργάζεται στην τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, έκανε guest εμφανίσεις στα Tales from the Crypt, Oh Baby, Morton & Hayes και The Larry Sanders Show. Υπηρέτησε ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στα Dream On και The Outer Limits, την αναβίωση της ομώνυμης σειράς της δεκαετίας του '60. Η O'Hara έχει συμμετάσχει σε καλεσμένους σε τηλεοπτικές σειρές με κορυφαία βαθμολογία, όπως το Six Feet Under και το Curb Your Enthusiasm.

Τον Μάιο του 2008, ανακοινώθηκε ότι είχε υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη δραματική ταινία του ABC Good Behavior. Ο ρόλος της στην τηλεοπτική ταινία Temple Grandin του 2010 κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για βραβεία: ένα Primetime Emmy Award, ένα Satellite Award και ένα Screen Actors Guild Award.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved