Robert De Niro: Τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του
Hollywood

Robert De Niro: Τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του

Πατέρας έγινε ξανά ο Robert De Niro καθώς υποδέχτηκε το έβδομο παιδί του.

Και μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να είναι φειδωλός αναφορικά με αυτή την είδηση, σκοπός του όμως είναι να φέρει όλη την οικογένεια κοντά.

Ο ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στην προβολή του “A Bronx Tale” στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στο PEOPLE ότι τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν συναντήσει ακόμη τη δύο μηνών κόρη του Gia Virginia, την οποία απέκτησε με τη σύντροφό του, Tiffany Chen.

1675216432473-596851068-De-Niro-Listeia-AP.jpg

Πιο συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν τα παιδιά του, η 51χρονη Drena και ο 46χρονος Raphael με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott, οι δίδυμοι γιοι του Julian και Aaron, 27 ετών, με την Toukie Smith, ο γιος του Elliot, 24 ετών, και η 11χρονη κόρη του Helen, που απέκτησε με την Grace Hightower, έχουν γνωρίσει τη νέα προσθήκη στην οικογένεια De Niro, ο ηθοποιός είπε: «Όχι ακόμη, αλλά θα το κάνουν».

«Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. “Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», εξομολογήθηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σχετικά με το πώς είναι ως μπαμπάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved