Η Αντέλ διαγνώστηκε με μυκητιασική δερματική λοίμωξη λόγω των κορσέδων που φοράει στη σκηνή
Hollywood

Η Αντέλ διαγνώστηκε με μυκητιασική δερματική λοίμωξη λόγω των κορσέδων που φοράει στη σκηνή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele μοιράστηκε με τους fans της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς και τη διάγνωση του γιατρού.

Η τραγουδίστρια στο τέλος της συναυλίας της στο Λας Βέγκας πήρε το μικρόφωνο και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το δερματικό πρόβλημα που προέκυψε από τον κορσέ που φοράει πάνω στη σκηνή.

«Ιδρώνω πολύ, και αυτός ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε ουσιαστικά μένει πάνω μου. Ο γιατρός μου διέγνωσε μυκητίαση», είπε η τραγουδίστρια σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, αυτού του είδους η μυκητίαση είναι συχνή τους αθλητές οι οποίοι ιδρώνουν σε υγρές περιοχές του σώματος.

«Φαίνεται ότι είμαι μεγάλη αθλήτρια, σωστά;», είπε αστειευόμενη η Adele στο κοινό της.

Στη συνέχεια, η Αντέλ εξομολογήθηκε ότι έχει πρόβλημα με μια αλοιφή που της έχει δώσει ο γιατρός της, ενώ και η ίδια απόρησε με τον εαυτό της που προχώρησε σε μία τόσο προσωπική εξομολόγηση.

«Δεν ξέρω γιατί στο καλό σας τα είπα όλα αυτά», είπε η Adele πριν σημειώσει ότι ήταν σίγουρη πως ο Τύπος θα έπαιρνε χαμπάρι το πρόβλημά της και θα έγραφε: «Η Adele έχει ακμή στο σώμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved