Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε γυμνές γυναίκες για τα γενέθλιά του – Τον κατακεραύνωσαν
Hollywood

Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε γυμνές γυναίκες για τα γενέθλιά του – Τον κατακεραύνωσαν

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πλέον ακούει στο όνομα Ye, γιόρτασε πρόσφατα τα 46α γενέθλιά του και το πάρτι που διοργάνωσε απασχόλησε πολύ τα media.

Συγκεκριμένα, αυτό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ήταν το γεγονός ότι υπήρχαν γυμνές γυναίκες, οι οποίες ήταν ξαπλωμένες σε τραπέζια και σέρβιραν σούσι από τα γυμνά τους σώματα. Οι φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων του διάσημου ράπερ έγιναν γρήγορα viral.

Στα στιγμιότυπα αποθανατίστηκαν γυμνά μοντέλα, τα οποία ήταν ξαπλωμένα πάνω σε τραπέζια και είχαν απλωμένα στρώματα από σούσι κατά μήκοε όλου του σώματός τους, από το στήθος μέχρι και στην κοιλιά τους αλλά και ανάμεσα στα πόδια τους. Επιπλέον, ένα τεράστιο φύλλο κάλυπτε τα γεννητικά τους όργανα το οποίο είχε και αυτό πάνω του κομμάτια σούσι.

Ωστόσο, το τραπέζι με τις γυμνές γυναίκες και το σούσι, δεν είναι προϊόν της ιδιοτροπίας και του αμφιλεγόμενου χαρακτήρα του ράπερ, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια ιαπωνική πρακτική, γνωστή ως body sushi. Το ιαπωνικό αυτό έθιμο έχει περάσει και στις δυτικές κοινωνίες, καθώς συχνά πραγματοποιείται σε εκδηλώσεις, ειδικά σε μπάτσελορ πάρτι ή τουριστικά αξιοθέατα.

2000.webp

Πάντως, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δεν άργησαν να κατακεραυνώσουν το περίεργο σερβίρισμα που επέλεξε ο ράπερ. Ένας έγραψε: «Δεν είμαι σίγουρος τι είναι χειρότερο. Το να σερβίρει φαγητό από ανθρώπους ή το να καταγράφουν όλοι με τα κινητά τους τηλέφωνα». Ακολούθησε ένα άλλο tweet που έγραφε:

«ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ» και «Η ασέβεια στο φαγητό αυτό είναι! Αηδιαστικό!». Ένας άλλος σχολίασε: «Αυτό μοιάζει προβληματικό». Και ένας τρίτος χρήστης διερωτήθηκε: «Είναι αυτό υγιεινό;», ενώ ένα άλλο άτομο ανέφερε: «Κάποιος να τον κλείσει μέσα και να του κλείσει μια συνεδρία ψυχοθεραπείας το συντομότερο δυνατόν!». Συγχρόνως, πολλοί λογαριασμοί έσπευσαν να τονίσουν τη σεξιστική πλευρά του γεγονότος:

«Αυτό είναι μισογυνιστικό σε τόσα πολλά επίπεδα» και «Ο μισογυνισμός στα καλύτερά του», ήταν ανάμεσα στα σχόλια. Πολλοί δεν παρέβλεψαν το γεγονός ότι στο πάρτι ήταν παρούσα και η κόρη του διάσημου καλλιτέχνη, κατακρίνοντας τον Γουέστ που έφερε τη Νορθ σε ένα τόσο ακατάλληλο περιβάλλον. Τέλοε, πολλοί λογαριασμοί συνέκριναν το πάρτι του Γουέστ με τη διάσημη σκηνή της Σαμάνθα Τζόουνς από την πρώτη ταινία «Sex and the City», όπου είχε κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς είχε ξαπλώσει γυμνή και είχε καλύψει το σώμα της με σούσι, για μια έκπληξη που είχε ετοιμάσει για τον σύντροφό της τότε.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved