Hollywood

Μάικλ Τζάκσον: Δέκα τέσσερα χρόνια χωρίς τον βασιλιά της ποπ!

Gossip-tv Team

Σαν σήμερα, πριν από 14 ολόκληρα χρόνια πάγωνε παγκοσμίως ο κόσμος της μουσικής με την είδηση ότι ο βασιλιάς της ποπ, ο Μάικλ Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 51 ετών. 

Ήταν 25 Ιουνίου του 2009, όταν ο διάσημος τραγουδιστής σταμάτησε να αναπνέει ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί υπό τη φροντίδα του προσωπικού του γιατρού Conrad Murray ο οποίος είπε αργότερα ότι του είχε δώσει ένα φάσμα φαρμάκων σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει να κοιμηθεί στο ενοικιαζόμενο αρχοντικό του στο Holmby Hills του Λος Άντζελες. Οι προσπάθειες αναζωογόνησης του Τζάκσον υπήρξαν αποτυχημένες και παρ' όλο που συνεχίστηκαν καθ' οδόν προς το ιατρικό κέντρο Ronald Reagan UCLA και για περισσότερο από μία ώρα μετά την άφιξή του τελικά ανακοινώθηκε η ώρα θανάτου του. Μετά από αυτό, έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες... συνωμοσίας για τον θάνατό του με πολλούς να θεωρούν ότι υπήρξε προσπάθεια δολοφονίας του.

Όπως και να έχει όμως, ο θάνατός του προκάλεσε παγκόσμια θλίψη

Το μνημόσυνο του Τζάκσον πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2009 στο Κέντρο Staples στο Λος Άντζελες, ενώ αργότερα διεξήχθη ιδιωτική οικογενειακή κηδεία στο Hall of Liberty του πάρκου Memorial Park του Forest Lawn.

Διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Mariah Carey, ο Stevie Wonder, ο Lionel Richie, η Jennifer Hudson, ο Usher και ο αδερφός του Jermaine Jackson τραγούδησαν για να τιμήσουν την μνήμη του, ενώ η Queen Latifah διάβασε το "We Had Him", ένα ποίημα που γράφτηκε από τη Maya Angelou. Η κόρη του Πάρις είχε μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά και κλαίγοντας είχε πει: "Από τότε που γεννήθηκα, ο μπαμπάς ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσατε να φανταστείτε... και απλά ήθελα να πω ότι τον αγαπώ τόσο πολύ".

Το κενό που άφησε στη μουσική βιομηχανία της χώρας είναι δυσαναπλήρωτο και φυσικά οι επιτυχίες του παραμένουν διαχρονικές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved