Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο: Το λαμπερό πάρτι, τα μέτρα ασφαλείας και το γκουρμέ ελληνικό μενού
Hollywood

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο: Το λαμπερό πάρτι, τα μέτρα ασφαλείας και το γκουρμέ ελληνικό μενού

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στο νησί των ανέμων για την εκδήλωση γνωστού ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας.

Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Λιας, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είχαν εξαφανιστεί και η όμορφη παραλία ήταν άδεια. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια καθώς υπήρχε έλεγχος σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την παραλία ενώ στην γύρω περιοχή είχαν ακροβολιστεί άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί με σκυλιά.

george-clooney.jpg



Ο Κλούνεϊ, που μαζί με τον Κορεάτη ηθοποιό Hyun Bin συμμετέχουν στην διαφημιστική καμπάνια της συγκεκριμένης σειράς ρολογιών ήταν ντυμένος κομψά με κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Αφού πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες, έκανε αστεία και συνομίλησε με πολλούς καλεσμένους.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Paul Wesley, ο 41χρονος ηθοποιός και πρώην μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον Stefan Salvatore στην τηλεοπτική σειρά Τα Ημερολόγια ενός Βρυκόλακα.

George-Clooney-Amal-Alamuddin.jpg



Στη συνέχεια ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι στην παραλία η οποία είχε πλημμυρίσει με κίτρινα λαμπάκια. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και οι υπόλοιποι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού του σεφ Τάσου Μαντή το οποίο περιλάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι με την συνοδεία ελληνικών κρασιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών 200 δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο μεταξύ των οποίων και απεσταλμένοι των αμερικανικών περιοδικών Vogue και Marie Claire, καθώς και πολλοί influencers.

Εκεί ήταν και ο Βασίλης Καίσαρης με την σύζυγό του, Χαρά, ο γνωστός μεσίτης Γιάννης Ρεβύθης και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved