Απομονωμένη η Lady Gaqa: «Βιώνω τη δημιουργικότητά μου με έναν ιδιαίτερο τρόπο»
Hollywood

Απομονωμένη η Lady Gaqa: «Βιώνω τη δημιουργικότητά μου με έναν ιδιαίτερο τρόπο»

Η Lady Gaga μοιράστηκε μια ενημέρωση με τους θαυμαστές της και αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήταν στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε και μοιράστηκε με τους 55 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η 13 φορές νικήτρια Grammy αναγνώρισε την απουσία της. Ανέφερε ότι είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση, καθώς είχε πολλά project τα οποία είχε να χειριστεί ταυτόχρονα.

«Βιώνω τη δημιουργικότητά μου από το περασμένο καλοκαίρι με έναν πραγματικά ιδιαίτερο και ιδιωτικό τρόπο. Έγραψα και έκανα παραγωγή μουσικής για ένα ιδιαίτερο project, προετοιμάστηκα για μήνες αναπτύσσοντας τον χαρακτήρα μου για το “Joker”, γύρισα το “Joker” για πολλούς μήνες (μια πολύ εσωστρεφής περίοδος), διοικούσα την start-up εταιρεία μου Haus Labs, έκανα φιλανθρωπικό έργο και επιπλέον δούλευα στο μοντάζ της ταινίας “Chromatica Ball”», είπε αρχικά η 37χρονη τραγουδίστρια.

lady.webp

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί ως Harley Quinn απέναντι στον Joker του Χοακίν Φοίνιξ στο «Joker: Folie a Deux», δήλωσε ότι ο χρόνος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της έδωσε την ευκαιρία να θεραπευτεί και να επαναφορτιστεί.

«Μπορώ να πω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ότι η αγάπη μου για τη δημιουργία τέχνης, τη μουσική, τη μόδα και την υποστήριξη της κοινότητας δεν ήταν ποτέ πιο πλούσια. Ελπίζω να ξέρετε ότι αυτός ο χρόνος για τον εαυτό μου ήταν εξαιρετικά θεραπευτικός και αναζωογονητικός για την καρδιά, το μυαλό, το σώμα και τη δημιουργικότητά μου – να δημιουργώ μέσα μου και να έχω μια προσωπική ζωή που είναι μόνο για μένα», πρόσθεσε η Lady Gaga. Και στη συνέχεια έγραψε:

«Είμαι σίγουρη ότι αυτό μπορεί να φαίνεται διαφορετικό, επειδή δεν ήμουν πάντα τόσο ιδιωτική (στοιχηματίζω ότι αυτό θα κάνει κάποιους από εσάς να γελάσουν) - αλλά αγαπώ τους θαυμαστές μου, τα μικρά μου τέρατα, τόσο πολύ και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved