Όλιβερ Στόουν: «Η ταινία John Wick είναι αδιανόητα αποκρουστική»
Hollywood

Όλιβερ Στόουν: «Η ταινία John Wick είναι αδιανόητα αποκρουστική»

Σε δηλώσεις και σχόλια αρνητικά για την ταινία John Wick προχώρησε ο Όλιβερ Στόουν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι παρακολούθησε την ταινία του Κιάνου Ριβς «John Wick 4» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του και δεν του άρεσε καθόλου.

stooun-(3).jpg

«Νομίζω ότι η ταινία είναι αδιανόητα αποκρουστική. Αποκρουστική, Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κόσμος. Μπορεί να παρακολουθούσα τη σειρά G.I. Joer όταν ήμουν παιδί. Αλλά ο Ριβς σκοτώνει, τριακόσια, τετρακόσια άτομα στην ταινία του ... Και ως βετεράνος μαχητής, πρέπει να σας πω, ότι κανένας από αυτούς δεν είναι πιστευτός. Καταλαβαίνω ότι είναι ταινία, αλλά έχει γίνει βιντεοπαιχνίδι περισσότερο από ταινία» υποστήριξε.

Ο Όλιβερ Στόουν εξέφρασε τη θέση ότι οι ταινίες της σημερινής εποχής έχουν «χάσει την επαφή με την πραγματικότητα» προσθέτοντας ότι «στο κοινό ίσως αρέσει το βιντεοπαιχνίδι».

stooun-(1).jpg

«Αλλά το βαριέμαι. Πόσα αυτοκίνητα μπορούν να τρακάρουν; Πόσες επικίνδυνες σκηνές μπορείτε να κάνετε; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Fast and Furious και κάποιας άλλης ταινίας; Είτε πρόκειται για έναν υπεράνθρωπο χαρακτήρα της Marvel είτε απλώς για ένα ανθρώπινο ον όπως ο Τζον Γουίκ, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Δεν είναι πιστευτό» συμπλήρωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved