Συγκινεί η Sarah Jessica Parker: «Ήσουν και είσαι το φως της ζωής του Willie»
Hollywood

Συγκινεί η Sarah Jessica Parker: «Ήσουν και είσαι το φως της ζωής του Willie»

Σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο στο πάγκρεας άφησε την τελευταία του πνοή πριν από δυο χρόνια ο Willie Garson.

Η Sarah Jessica Parker με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά Sex and the City, με αφορμή την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του And Just Like That… έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον φίλο και συνεργάτη της.

parker-(7).jpg

«Ήταν αφόρητο.
Μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση.
Της βαρύτητας. Η αγωνία. Το μέγεθος της απώλειας μιας φιλίας 30+ ετών. Μια πραγματική φιλία που επέτρεψε μυστικά, περιπέτεια, κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, οδικά ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά το βράδυ, αμοιβαία αφοσίωση στη γονεϊκότητα και όλες τις στενοχώριες και τη χαρά που συνοδεύουν, θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβος, οργή και χρόνια που πέρασα σε σκηνικά (κυρίως το διαμέρισμα της Κάρι) και γελώντας μέχρι αργά το βράδυ ως Στάνφορντ και Κάρι και Γουίλι και Σ. Τζέι.
Γουίλι… Θα μου λείψουν τα πάντα από σένα. Και να ξαναπαίξουμε τις τελευταίες μας στιγμές μαζί. Θα ξαναδιαβάσω κάθε κείμενο από τις τελευταίες σου μέρες και θα γράψω τις τελευταίες μας κλήσεις.
Η απουσία σου είναι ένας κρατήρας που θα γεμίσω με την ευλογία αυτών των αναμνήσεων και όλων εκείνων που είναι ακόμα σε εσοχές ακόμα να βγουν στην επιφάνεια.
Την αγάπη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια και συλλυπητήρια σε σένα αγαπητέ Nathen. Ήσουν και είσαι το φως της ζωής του Willie και το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν ότι ήταν ο πατέρας σου.
Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια προς εμένα. "Υπέροχα βραχιόλια τριγύρω." Ναί.
Godspeed Willie Garson», έγραψε.

Δες φωτογραφίες που πρόσθεσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved