H Adele δεν αστειεύεται: «Ας τολμήσει κάποιος να μου πετάξει κάτι και θα τον σκοτώσω»
Hollywood

H Adele δεν αστειεύεται: «Ας τολμήσει κάποιος να μου πετάξει κάτι και θα τον σκοτώσω»

Με αφορμή τα πολλαπλά περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε καλλιτέχνες στις συναυλίες τους επειδή κάποιοι φαν μπορεί να τους πετάξουν ό,τι βάλει ο νους σας, η Adele είπε να πάρει τα μέτρα της πριν είναι πολύ αργά! 

Η Pink προσφάτως είδε να προσγειώνεται στη σκηνή όπου τραγουδούσε ένα σακουλάκι με μία σκόνη και όταν ρώτησε τι ήταν αυτό, έμαθε από τη φαν που το είχε πετάξει πως επρόκειτο για τις στάχτες της μητέρας της που μόλις είχε φύγει από τη ζωή.

Η Adele λοιπόν, σε συναυλία της εμφανίστηκε κάποια στιγμή στη σκηνή και ενώ τραγουδούσε με ένα ψεύτικο όπλο και είπε από μικροφώνου στους φαν της που είχαν συγκεντρωθεί για να την ακούσουν: «Έχετε προσέξει πώς είναι οι άνθρωποι που ξεχνούν τη γα@@νη δεοντολογία στις συναυλίες τον τελευταίο καιρό; Άνθρωποι που πετούν διάφορα στη σκηνή, τους έχετε δει; Σε προκαλώ.

Ας τολμήσει κάποιος να μου πετάξει κάτι και θα τον σκοτώσω», και συνέχισε: «σταμάτα να πετάς πράγματα στον καλλιτέχνη όταν μπορείς να πετάς πράγματα σε ανθρώπους. Τους έχω δει αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι τα ‘χουν χάσει».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω tweet:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved