Φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον ο Brad Pitt! Τρελάθηκε το twitter με την πρόσφατη εμφάνισή του!
Hollywood

Φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον ο Brad Pitt! Τρελάθηκε το twitter με την πρόσφατη εμφάνισή του!

Ο Brad Pitt φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για διαφήμιση παγκόσμιας εταιρείας ηλεκτρικών ειδών σε έναν αμπελώνα στην περιοχή Βαρ στη γαλλική Ριβιέρα και ξετρέλανε τα πλήθη με την εμφάνισή της.

Και ναι ήταν, είναι και παραμένει γοητευτικός αλλά σε αυτή την εμφάνιση έκανε πανικό με τη νεανική του όψη, κοινώς φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον, ο ηθοποιός.

pitt-(6).jpg

«Πως, αντί να γερνάει, ο Μπραντ Πιτ γίνεται όλο και νεότερος», αναρωτιέται σύσσωμο το twitter, θυμίζοντας σε πολλούς τον ρόλο του στην ταινία «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», στην οποία υποδύεται έναν άνδρα που καθώς περνούν τα χρόνια γίνεται νεότερος εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης.

Δες τα Tweets

Η αλήθεια πάντως κρύβεται αλλού! Μιλώντας παλαιότερη στην αμερικανική έκδοση της Vogue, ο Χολιγουντιανός σταρ δεν δίστασε να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς του.
Όπως είπε συγκεκριμένα η υγιεινή διατροφή όσο είναι δυνατό βοηθά στην ευεξία.

Πρόσθεσε, ακόμη, τη σωματική άσκηση, τονίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές. “Χωρίς εμμονές, λίγο το ένα, λίγο το άλλο” υπογράμμισε.

pitt-(5).jpg

«Τρεις φορές τη βδομάδα ανεβαίνω σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα επί μισή ώρα, με σκοπό να διατηρώ την αντοχή μου ακόμη πιο νεανική, και τις αρθρώσεις των ισχίων και των γονάτων μου άκρως λειτουργικές».

«Η πρωτεΐνη είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε άτομο που θέλει να δημιουργήσει περισσότερο μυϊκό όγκο διασπώντας το περιττό λίπος σε όλο το σώμα, κυρίως μετά από μια συστηματική προπόνηση», έχε πει

«Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αφυδατώνει την επιδερμίδα, παχαίνει το σώμα και έχει αρνητικές επιδράσεις τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο συκώτι και την καρδιά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved