Τζάκλιν Σμιθ: Ντυμένη στα λευκά παραμένει «Άγγελος του Τσάρλι» - Δεν την άγγιξε ο χρόνος!
Hollywood

Τζάκλιν Σμιθ: Ντυμένη στα λευκά παραμένει «Άγγελος του Τσάρλι» - Δεν την άγγιξε ο χρόνος!

Η Tζάκλιν Σμιθ ήταν μια από τις θρυλικές «Αγγέλους του Τσάρλι» και μέχρι και σήμερα είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα!

Πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα σίριαλ παγκοσμίως ήταν η Τζάκλιν Σμιθ. Την γνωρίσαμε μαζί με την Φάρα Φόσετ και την Κέιτ Τζάκσον, στους «Άγγελους του Τσάρλι».

Η αστυνομική σειρά παγκόσμιας εμβέλειας και αποδοχής προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 22 Σεπτεμβρίου 1976 στην αμερικανική τηλεόραση και δεν άργησε να γίνει δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό.

340840348_462474699405047_5936931717254220717_n.jpg

Οι «άγγελοι του Τσάρλι» αποτελούνταν από τρία πανέμορφα κορίτσια, τη Σαμπρίνα, τη Τζιλ και την Κέλι. Αρχικά, πρωταγωνίστριες ήταν η Κέιτ Τζάκσον, η Φάρα Φόσετ και η Τζάκλιν Σμιθ, ενώ τη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φάρα Φόσετ.

Η Κέλι που την υποδυόταν η Τζάκλιν Σμιθ ήταν η μόνη από τους αρχικούς Αγγέλους που έμεινε σε όλα τα επεισόδια της σειράς μέχρι το 1981.

Η Τζάκλιν Σμιθ είναι πλέον 77 ετών αλλά η ομορφιά και η γοητεία της παραμένουν αναλλοίωτες. Ο χρόνος της φέρθηκε με το γάντι αλλά αυτό σίγουρα δεν συνέβη τυχαία.

«Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Κοιτώντας το προσωπικό της προφίλ στο Instagram διαπιστώσαμε ότι η Τζάκλιν Σμιθ εντυπωσιάζει με την λάμψη και την γοητεία της στον ίδιο βαθμό που το έκανε και στο μακρινό παρελθόν.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε αποδεικνύουν ότι ντυμένη στα λευκά, το οποίο είναι το αγαπημένο της χρώμα, παραμένει ένας άγγελος στον οποίο απλά υποκλινόμαστε για την αμύθητη ομορφιά του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved