Hollywood

Η αδελφή της Σελίν Ντιόν «σπάει τη σιωπή» της για την εύθραυστη υγεία της: Ελπίζουμε να τα καταφέρει

Gossip-tv Team

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, κάποιος από το περιβάλλον της Σελίν Ντιόν αποφάσισε να «σπάσει τη σιωπή» του και να μιλήσει για την κατάστασή της. 

Ήταν Δεκέμβριος του 2022 όταν ανακοινώθηκε ότι η διάσημη τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με ένα σπάνιο και πολύ σοβαρό σύνδρομο, το σύνδρομο του Stiff Person το οποίο οδηγεί σταδιακά στην πλήρη μυϊκή ακαμψία.

Τα συμπτώματά του ήταν πολύ σοβαρά και συνεχίζουν να είναι μαρτυρικά για την Σελίν Ντιόν καθώς σχεδόν καθημερινά χρειάζεται να αντιμετωπίσει σπασμούς, κρίσεις επιληψίας και αποδυνάμωση των μυών.

celine-2.jpg

Μετά από τόσους μήνες κατά τους οποίους η Σελίν Ντιόν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και δεν έχει επιτρέψει να διαρρεύσει τίποτα για την κατάσταση της υγείας της, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία των φανατικών θαυμαστών της, η αδελφή της Κλοντέτ μίλησε για εκείνη στέλνοντας το δικό της θετικό μήνυμα και ελπίδα για την εξέλιξη της υγείας της Σελίν Ντιόν.

Μιλώντας στον παρουσιαστή Ζαν-Φιλίπ Βότιερ είπε: «Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και εκτιμώ την αγωνία του κόσμου... Η Σελίν δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Σε όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, η Κλοντέτ Ντιόν προειδοποίησε: «Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved