Έρικα Ελένιακ: Άλλος άνθρωπος η πρωταγωνίστρια του Baywatch! H σπάνια εμφάνιση και η μεγάλη αλλαγή
Hollywood

Έρικα Ελένιακ: Άλλος άνθρωπος η πρωταγωνίστρια του Baywatch! H σπάνια εμφάνιση και η μεγάλη αλλαγή

Άλλος άνθρωπος η πρωταγωνίστρια του Baywatch, Έρικα Ελένιακ στην πρόσφατη έξοδό της. 

H Έρικα Ελένιακ έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στο Baywatch όπου συμπρωταγωνιστούμε με την Pamela Anderson και τον David Hasselhoff ενώ υπήρξε κι ένα από τα πιο hot playmate της γενιάς της.

Ο ρόλος της Ελένιακ στη διάσημη σειρά βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας της και την καθιέρωσε ως εξέχουσα ηθοποιό στη δεκαετία του 1990.

eleniak-(1).jpg

Σε μια από τις πρόσφατες εξόδους της η ηθοποιός είναι σχεδόν μη αναγνωρίσιμη αφού η αλλαγή στην εικόνα της είναι τεράστια. Αυτό που κανείς προσέχει με την πρώτη ματιά είναι τα αμέτρητα τατουάζ στα χέρια της αλλά και η στιλιστική της επιλογή που δεν θυμίζει σε τίποτα τις αλλοτινές της εποχές.

Δες την στη gallery

Η Έρικα Ελένιακ (γεννημένη στις 29 Σεπτεμβρίου 1969) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, Playboy Playmate, και μοντέλο γνωστή για τον ρόλο της στο Baywatch ως Shauni McClain. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ήταν στο E.T.: The Extra-Terrestrial (1982). Πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Blob (1988), Under Siege (1992) και The Beverly Hillbillies (1993).

Η Έρικα Ελένιακ παντρεύτηκε τον bodybuilder Philip Goglia στις 22 Μαΐου 1998, αλλά μετά από μόλις έξι μήνες, ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο. Μετά τα γυρίσματα του Snowbound το 2001 άρχισε να βγαίνει με τον Roch Daigle. Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν. Η Έρικα Ελένιακ έμεινε έγκυος το 2005, αλλά η εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε ότι ήταν έκτοπη, η οποία χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και κατέληξε σε αποβολή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved