Τζιουζέπε Τσεντέρνα: O διάσημος Ιταλός ηθοποιός εργάζεται σε ταβέρνα στην Κάρπαθο
Hollywood

Τζιουζέπε Τσεντέρνα: O διάσημος Ιταλός ηθοποιός εργάζεται σε ταβέρνα στην Κάρπαθο

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta di Mantova, δημοσίευσε την είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός Τζιουζέπε Τσεντέρνα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και προκλήθηκαν εντυπώσεις.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Τζιουζέπε Τσεντέρνα αποκάλυψε πως μερικούς μήνες το χρόνο ζει στην Κάρπαθο μαζί με τη σύντροφό του και βοηθούν την οικογένεια που τους φιλοξενεί, από την κουζίνα έως και την εξοχή. Ο ίδιος εξηγεί πως βρέθηκε στο νησί κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος του κορονοϊού και από τότε ξεκίνησε μια φιλία με τους ντόπιους και ειδικότερα με τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας στην οποία και εργάζεται.

«Το να έρχομαι εδώ είναι σχεδόν φυσική ανάγκη», δηλώνει πλέον ο ίδιος για το όμορφο ελληνικό νησί.

zouzepe.jpg

Ο Ιταλός ηθοποιός παραχώρησε και συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα λέγοντας πως οι πελάτες τον αναγνωρίζουν οκτώ φορές στις δέκα και ότι αρχικά ερχόταν στο νησί με την σύζυγό του ως φιλοξενούμενοι, μετά έγιναν οικογένεια. «Και, ξέρετε, όσοι είναι οικογένεια, δουλεύουν», λέει.

Με τους Έλληνες φίλους του αισθάνεται μια σπλαχνική σύνδεση και μάλιστα αισθάνεται τυχερός, εφόσον δηλώνει πως έχει δύο οικογένειες στον κόσμο.

Στην ερώτηση εάν γνώρισε αυτά τα εδάφη χάρη στην ταινία Mediterraneo, ο Τζιουζέπε Τσεντέρνα τονίζει πως γνωρίζει την Κάρπαθο από μικρός, χάρη στον πατέρα του, Αντόνιο, ο οποίος ήταν αρχαιολόγος.

tzouzepe.jpg

«Είναι ένας ιδιαίτερος τόπος, με μια ιστορία πτώσεων, επιστροφών και τραγωδιών. Λόγω της ταινίας, απέκτησε τη φήμη που του άξιζε. Έχει γίνει προορισμός για Ιταλούς, Έλληνες, Αυστραλούς μετανάστες», δηλώνει.

Δήλωσε επίσης ότι συνεχίζει να επισκέπτεται το Καστελόριζο, όπου γυρίστηκε η cult ταινία. Ένα νησί που για τον ίδιο είναι το νησί της νεότητας εφόσον όπως λέει: «Βλέπω ξανά μπροστά μου τους κινηματογραφικούς μου συντρόφους, μας φαντάζομαι ξανά παιδιά, σχεδόν άγνωστους».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Τζουζέπε Τσεντέρα είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Mediterraneo με πρωταγωνίστρια την Βάνα Μπάρμπα ενώ είχε αποσπάσει Όσκαρ ως καλύτερη ξένη ταινία το 1992.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved