Ντολφ Λούντγκρεν: Παντρεύτηκε την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του στη Μύκονο!
Hollywood

Ντολφ Λούντγκρεν: Παντρεύτηκε την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του στη Μύκονο!

Ο κινηματογραφικός σκληρός αντίπαλος του Ρόκυ Μπαλμπόα, ο 65χρονος Ντολφ Λούντγκρεν, όπως αποκαλύπτουν τα ξένα Μέσα αλλά και οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι κόρες του, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του που είναι μόλις 25 ετών! 

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος είδε τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ να ανεβαίνουν από το 1985 όταν ανέλαβε τον ρόλο του Ρώσου αντιπάλου του Ρόκυ, Ιβάν Ντράγκο, παντρεύτηκε στη Μύκονο την 25χρονη (άλλοι την αναφέρουν ως 28χρονη) σύντροφό του Emma Krokdal.

Ο 65χρονος Λούντγκρεν βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στη Μύκονο για διακοπές, μαζί με τις δύο κόρες του, την Ίντα, 27 χρονών και την 21χρονη Γκρέτα μαζί με την μόλις 25 ετών σύντροφό του Krokdal.

Κατά τη διάρκεια των πολυτελών διακοπών τους στη χώρα μας, η μεγαλύτερη κόρη του ανέβασε αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram αλλά και από τη βραδιά που το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως φαίνεται, επέλεξε να παντρευτεί.

Στις φωτογραφίες αυτές, το ερωτευμένο ζευγάρι δείχνει να φοράει βέρες ενώ είναι ντυμένοι και οι δύο στα λευκά με τα χαμόγελά τους να μαρτυρούν το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, απεικονίζεται ο διάσημος ηθοποιός να χορεύει και να παίζει μπόνγκο, έχοντας στο στόμα ένα μεγάλο πούρο, ενώ δίπλα του λικνίζεται ευτυχισμένη η αγαπημένη του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved