Ανησυχία για την υγεία του Τζόνι Ντεπ: Λιποθύμησε λίγο πριν τη συναυλία του η οποία και ακυρώθηκε
Hollywood

Ανησυχία για την υγεία του Τζόνι Ντεπ: Λιποθύμησε λίγο πριν τη συναυλία του η οποία και ακυρώθηκε

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ ανά την υφήλιο έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στην πρόσφατη προγραμματισμένη συναυλία του στη Βουδαπέστη η οποία και δεν έγινε τελικά ποτέ. 

Και αυτό γιατί μόλις λίγα λεπτά πριν ο ίδιος βρεθεί στη σκηνή με το συγκρότημά του Vampires, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.

Όλα συνέβησαν στις 18 Ιουλίου, ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας αυτής που τόσο πολύ περίμεναν οι χιλιάδες φαν του. Ο Τζόνι Ντεπ λιποθύμησε, σύμφωνα με τις συγκεχυμένες πληροφορίες που διέρρευσαν εκείνη την ημέρα και έτσι κατέστη αδύνατο να βρεθεί ο ίδιος στη σκηνή. Έτσι, μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, οι διοργανωτές έβγαλαν μία λιτή ανακοίνωση που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το συγκρότημα δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτα: Λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, οι Vampires θα ακυρώσουν την αποψινή τους συναυλία στη Βουδαπέστη».

Όσο για τα εισιτήρια που είχαν πληρώσει όσοι βρίσκονταν στον συναυλιακό χώρο, οι διοργανωτές τούς ενημέρωσαν πως: «Τα χρήματα από όλα τα εισιτήρια (γενικά και VIP, συμπεριλαμβανομένου του meet & greet) θα επιστραφούν πλήρως. Αγαπάμε και εκτιμούμε όλους όσοι που ταξίδεψαν για να μας δουν να ανεβαίνουμε και λυπούμαστε ειλικρινά. Ειλικρινή συγγνώμη, The Hollywood Vampires».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της σιγής ιχθύος που υπάρχει από την πλευρά του τραγουδιστή και διάσημου ηθοποιού, όλο και φουντώνουν οι φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας του χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό κάτι συγκεκριμένο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved