Σοφία Λόρεν: Επίτιμη δημότης Ύδρας η Ιταλίδα ηθοποιός!
Hollywood

Σοφία Λόρεν: Επίτιμη δημότης Ύδρας η Ιταλίδα ηθοποιός!

Αυτά κι αν είναι ευχάριστα και αν μη τι άλλο, τιμητικά νέα για τη χώρα μας. Η μεγάλη Σοφία Λόρεν θα γίνει επίτιμη δημότης της Ύδρας.

Η πασίγνωστη σταρ, από την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι της στο όμορφο νησί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Το παιδί και το δελφίνι», έβαλε στην καρδιά της αυτό το μέρος και δεν μπόρεσε ποτέ να αποκοπεί!

1690192796084-49279419-loren.jpg

Το νησί θα τιμήσει την διάσημη ηθοποιό αφού θα της δώσει τον τίτλο της επίτιμης πολίτη, με τους ανθρώπους του νησιού να θέλουν να της δείξουν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους για τη συμβολή της στον κινηματογράφο αλλά και για την ανάδειξη του νησιού τους σε όλο τον κόσμο.

loren2.webp

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως «Ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Θυμάμαι αυτή την εμπειρία με πάρα πολύ μεγάλη χαρά.

Γιατί για μένα, ήταν η στιγμή που ξεκίνησα στον αμερικανικό κινηματογράφο αλλά και η αρχή του έρωτα μου με τον άνδρα μου, οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη γιατί εκεί γνώρισα ουσιαστικά τον άνδρα μου. Ήταν μια περίοδος ευφορίας σε ένα μαγικό μέρος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα», είχε δηλώσει η Σοφία Λόρεν παλαιότερα, σε συνέντευξή της στη New York Times.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved