Νικόλ Κίντμαν: Διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά της – Οι φωτό στην παραλία
Hollywood

Νικόλ Κίντμαν: Διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά της – Οι φωτό στην παραλία

Στους Αντίπαξους, το μυστικό της καταφύγιο, βρέθηκε η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Νικόλ Κίντμαν μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ερμπαν και τις δύο κόρες τους Σάντεϊ-Ρόουζ και Φέιθ-Μάργκαρετ.

Στην παραλία Βουτούμι των Αντίπαξων απαθανάτισε ο φακός τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία επισκέφθηκε το νησί του Ιονίου για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η σταρ του Χόλιγουντ μαγεύτηκε πέρυσι από τις ειδυλλιακές παραλίες με τη λευκή άμμο, τα τιρκουάζ νερά, τους βραχώδεις σχηματισμούς και τα κυπαρίσσια, υποσχέθηκε να επιστρέψει και τήρησε την υπόσχεσή της.

Απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον σύζυγό της, τον μουσικό Κιθ Ερμπαν, και τις δύο κόρες τους Σάντεϊ-Ρόουζ και Φέιθ Μάργκαρετ. Οικογενειακώς, λίγο πριν απαθανατιστούν στο beach bar του Βουτουμίου, είχαν γευματίσει σε διπλανό εστιατόριο, κάνοντας στάση με το πολυτελές σκάφος με το οποίο όργωσαν το Ιόνιο.

Η 56χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές λάτρης της ελληνικής κουζίνας και, ακόμη και όταν βρίσκεται στις ΗΠΑ ή στην Αυστραλία, ψάχνει πάντα να βρει ελληνικά εστιατόρια με παραδοσιακούς μεζέδες. Εκείνη την ημέρα δεν βούτηξε στη θάλασσα και όσοι ήταν κοντά παρατήρησαν ότι απέφευγε τον ήλιο. Όσο για τη σιλουέτα της άπαντες εντυπωσιάστηκαν από το πόσο λεπτή και καλοδιατηρημένη είναι.

nikol.png

Αξίζει να αναφερθεί πως όταν κάποιοι λουόμενοι την αναγνώρισαν και της ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες παρενέβη ευγενικά ο σύζυγός της ο οποίος εξήγησε ότι για εκείνους ήταν ιδιωτικές, οικογενειακές στιγμές και ότι οι θαυμαστές της ηθοποιού θα έπρεπε να το σεβαστούν.

Αυτή τη φορά η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν δεν πόσταρε κάτι από τις ελληνικές της διακοπές στα social media, όπως -έστω και αινιγματικά- είχε κάνει πέρυσι, χωρίς να αποκαλύπτει ότι ο παράδεισος όπου βρισκόταν ήταν οι Αντίπαξοι.

Η τελευταία εντυπωσιακή εμφάνιση της Κίντμαν ήταν πριν από λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Special Ops: Lioness», όπου πρωταγωνιστεί, και για ακόμη μία φορά είχε εντυπωσιάσει με τη μαύρη τουαλέτα του οίκου Saint Laurent, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της.

nikol2.png

Πηγή: Realnews

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved