Ιβάνκα Τραμπ: Άλλαξε ζωή! Από αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στο πιλοτάρισμα ελικοπτέρων και ταξίδια
Hollywood

Ιβάνκα Τραμπ: Άλλαξε ζωή! Από αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στο πιλοτάρισμα ελικοπτέρων και ταξίδια

Οριστικά σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε η Ιβάνκα Τραμπ, καθώς η καθημερινότητά της δεν έχει καμία σχέση με την εποχή που η ίδια κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου ως σύμβουλος του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ. 

Η όμορφη κόρη του άλλοτε πλανητάρχη, φαίνεται πως επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της Ιβάνα, φιλοσόφησε αλλιώς τα πράγματα και αποφάσισε να κάνει πράγματα για εκείνη αλλά και να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

355411024_773644334502410_6366554415026214016_n.jpg

Έτσι, πλέον της αρέσει να κάνει πολλά ταξίδια με τον σύζυγό της, κυρίως στη Νότια Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική και να γνωρίζει νέους πολιτισμούς. Μετά το ταξίδι της στην Αίγυπτο και τις διακοπές της στην Ελλάδα όπου επισκέφτηκε την Ακρόπολη αλλά και τους Δελφούς όπως και τη γραφική Ύδρα αλλά και τις μαγευτικές στιγμές που πέρασε στην Ίμπιζα της Ισπανίας, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως μελετά καλά για να βρει τον επόμενο προορισμό των ταξιδιών που θέλει να κάνει. Μάλιστα, η προσωπική της σελίδα στο Instagram κάλλιστα θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιον travel blogger καθώς από τα ταξίδια της ανέβαζε συνεχώς υπέροχες εικόνες.

Πιλότος ελικοπτέρου

Εκτός από το γεγονός ότι αρέσκεται πλέον σε συχνά ταξίδια με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, η Ιβάνκα Τραμπ έχει αποκτήσει και ένα νέο χόμπι που είναι το πιλοτάρισμα ελικοπτέρου. Μάλιστα, στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε μέσα από το cockpit ελικοπτέρου, απεικονίζεται η ίδια, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα εντυπωσιακό φόρεμα Dolce & Gabbana με σχέδιο Majolica που της πρόσδιδε την κομψότητα με την οποία την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το γούστο της και η κομψότητά της είναι τα μόνα που δεν έχουν αλλάξει, παρά τις προσπάθειες της ίδιας να κάνει νέα αρχή στη ζωή της, μάλλον σε όλα τα επίπεδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved