Τρόμος για τη Shakira: Την ώρα που γύριζε βίντεο κλιπ πέρασε δίπλα της ένας αρουραίος - Τα ουρλιαχτά
Hollywood

Τρόμος για τη Shakira: Την ώρα που γύριζε βίντεο κλιπ πέρασε δίπλα της ένας αρουραίος - Τα ουρλιαχτά

Αυτά συμβαίνουν και στις πιο διάσημες και εντυπωσιακές σταρ του πλανήτη όπως η Shakira η οποία άρχισε να ουρλιάζει όταν διαπίστωσε ότι ένας αρουραίος περνούσε ακριβώς από δίπλα της!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια έκανε τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ για το τραγούδι της Copa Vacia, για το οποίο έπρεπε σύμφωνα με το concept να είναι ντυμένη γοργόνα και να τραγουδάει ακίνητη, ξαπλωμένη ανάμεσα σε σκουπίδια.

Η Shakira μια χαρά λαμπερή και εντυπωσιακή ήταν ως γοργόνα όμως ενώ κατέγραφε η κάμερα και εκείνη τραγουδούσε, κατάλαβε ότι κάτι κινούταν δίπλα της. Όταν είδε ότι επρόκειτο για έναν αρουραίο, η Shakira τρομοκρατήθηκε, πετάχτηκε από τη θέση της και άρχισε να ουρλιάζει. Δεν πέρασαν δευτερόλεπτα και ο αρουραίος κινήθηκε πάνω από το κεφάλι της με εκείνη, να μην μπορεί να αντιδράσει άμεσα και να απομακρυνθεί λόγω του κουστουμιού που φορούσε.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

https://www.instagram.com/reel/CvId6RVNg75/

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον μίνι εφιάλτη που έζησε ανεβάζοντας το βίντεο στο οποίο έγραψε στη λεζάντα: «Πράγματα που συμβαίνουν ακόμα και στις γοργόνες».

Πάντως, το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά το βίντεο κλιπ, είναι σίγουρα εντυπωσιακό, όπς θα δείτε σε άλλο βίντεο που ανέβασε η Σακίρα:

https://www.instagram.com/reel/CuF_msgNtoB/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved