Μελίνα Κανακαρίδη: Ινκόγκνιτο διακοπές στις Κυκλάδες με σκάφος με τον Ελληναμερικανό σύζυγό της
Hollywood

Μελίνα Κανακαρίδη: Ινκόγκνιτο διακοπές στις Κυκλάδες με σκάφος με τον Ελληναμερικανό σύζυγό της

Δεν είναι μόνο η Τζένιφερ Σκλίας-Γκέιχαν, αλλά και η Μελίνα Κανακαρίδη ανάμεσα στις διάσημες αφιχθείσες (χωρίς τυμπανοκρουσίες) στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός, την οποία προσέξαμε στο «15 minutes», στο πλευρό του Ρόμπερτ ντε Νίρο, κι έπειτα ως παρτενέρ του Γκάρι Σινίζστο «CSI: New York», βρίσκεται στη χώρα μας - στις Κυκλάδες, με το άνυδρο φόντο και τα μπλε νερά, που τη σαγηνεύουν, σύμφωνα με το Secret.

therealmelinak_298687579_2144299255752565_972619907918391148_n.jpg

Με τον The Rock από παλιότερη συνεργασία τους.

Διακοπές με σκάφος, στα επιμέρους, κάνει η σταρ που διαπρέπει στις ΗΠΑ. Αρχικά γιόρτασε τα γενέθλια της 87χρονης μητέρας της στην Αμερική και τώρα ευχαριστιέται βακάνς αλά ελληνικά. Οσο για το κορμί της; Είναι εντελώς αρετουσάριστο -το έμπειρο μάτι το διακρίνει με το «καλημέρα». Και σούπερ, δεδομένου ότι μιλάμε για γυναίκα 56 ετών.

Πάντως, η Μελίνα Κανακαρίδη έχει πάντα συντροφιά της τον επίσης Ελληνοαμερικανό σύζυγό της, τον διακεκριμένο σεφ Πίτερ Κωνσταντινίδη με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες. Μαζί αποφασίζουν κάθε χρόνο να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά καθώς λατρεύουν τις ομορφιές της πατρίδας μας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved