Το διεθνές jet set στη Μύκονο! «Απόβαση» διασήμων στο νησί για διακοπές!
Hollywood

Το διεθνές jet set στη Μύκονο! «Απόβαση» διασήμων στο νησί για διακοπές!

Οι φωτογραφικοί φακοί των paparazzi φέτος δεν προλαβαίνουν να «κλικάρουν» ή να ζουμάρουν πάνω σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές, καλλονές και γενικότερα εντυπωσιακές παρουσίες. 

Αν βρεθείς στη Μύκονο αυτές τις μέρες μπορεί να δεις δίπλα σου τον άλλοτε Σουηδό άσο των γηπέδων Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να παίζει... μπάλα με τον γιο του στην άμμο, κάνοντας μία μικρή προπονησούλα για να κρατιέται σε φόρμα, ή την πρώην Μις Κροατία να αφήνεται στα χάδια του ήλιου σε κάποια ξαπλώστρα.

Αν είσαι πιο τυχερός ή τυχερή μπορεί να πίνεις το κοκτέιλ σου δίπλα στη διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι η οποία κατέφθασε στο νησί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι φέτος η Μύκονος έχει... βουλιάξει από διάσημους που είτε γνωρίζουν από προηγούμενα καλοκαίρια τις ομορφιές του νησιού και θέλουν να τις ξαναθαυμάσουν είτε διαπιστώνουν για πρώτη φορά πόσο όμορφα μέρη έχει η Ελλάδα.

Πάντως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έχει γράψει ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έδειξε να το καταδιασκεδάζει σε παραλία της Μυκόνου όπου εθεάθη με την οικογένειά του. Μάλιστα κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να παίζει μπάλα με τον γιο του στην άμμο. Δείτε φωτογραφίες:

Και μιας και βρισκόμαστε σε... ποδοσφαιρικό mood, να πούμε ότι τη Μύκονο επισκέφτηκε για διακοπές και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Ντίας. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε πολλά γυναικεία βλέμματα να στραφούν πάνω του όχι μόνο επειδή είναι πολύ γοητευτικός αλλά και γιατί διαθέτει τους τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς.

Οι διακοπές της Κιάρα Φεράνι

Η Κιάρα Φεράνι, η πιο διάσημη influencer της Ιταλίας και από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως, βρέθηκε προ ημερών στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Η Ιταλίδα influencer ξεκίνησε τις διακοπές της στη χώρα μας και έδειξε να το καταδιασκεδάζει σε παραλία όπου βρέθηκε με την οικογένειά της. Φυσικά οι στυλιστικές της επιλογές έγιναν για ακόμα μία φορά θέμα συζήτησης με την ίδια να το καταδιασκεδάζει τόσο στην παραλία όσο και μέσα στο νερό, απολαμβάνοντας δροσιστικές βουτιές.

Honeymoon στο νησί των Ανέμων

Η διάσημος Σουηδός ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν ο οποίος έγινε γνωστός ως Ιβάν Ντράγκο στην ταινία Ρόκι με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, επέλεξε το νησί των Ανέμων για να ζήσει την ωραιότερη στιγμή της ζωής του με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του Emma Krokdal. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λιτή τελετή, παρουσία μόνο των παιδιών του ηθοποιού στο νησί και φυσικά φρόντισε να το γλεντήσει τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο του. Μάλιστα το ζευγάρι νοίκιασε και θαλαμηγό για να απολαύσει βουτιές από το σκάφος αλλά και θαλάσσιες εκδρομές σε «μυστικές» παραλίες που αποτελούν τον πλούτο της χώρας μας. Και έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν και να το ευχαριστιούνται οι νιόπαντροι.

Tις εντυπώσεις έκλεψε η διάσημη Κροατή καλλονή Ivana Knoll η οποία εθεάθη σε πλαζ της Μυκόνου να απολαμβάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία. Η πρώην Μις Κροατία η οποία είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Μουντιάλ του Κατάρ τις σέξι εμφανίσεις του εθεάθη σε παραλία του νησιού φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που έφερε τα χρώματα της Κροατικής σημαίας. Και εννοείται πως δεν χρειαζόταν και πολύ για να «κολλήσουν» πάνω της τόσο τα βλέμματα των γύρω της όσο και οι φωτογραφικοί φακοί. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Τέλος, σε παραλία της Μυκόνου είδαμε τον διάσημο street artist Alec Monopoly να κάνει τζετ σκι αλλά και τον Ελληνοαυσταλό stand up comedian Νικ Γιαννόπουλο ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τη Ζέτα Μακρυπούλια, να εξερευνά το Mykonos by night στα στενά του νησιού. Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved