Αλέν Ντελόν: Ένας γόης του σινεμά, μια… σατανική βοηθός και ένας δικαστικός πόλεμος
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Ένας γόης του σινεμά, μια… σατανική βοηθός και ένας δικαστικός πόλεμος

Μηνύσεις από τα παιδιά του διάσημου ηθοποιού, Αλέν Ντελόν, στην οικιακή βοηθό που μπήκε στη ζωή του.

Ένας γόης του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά, μια...σατανική βοηθός και ένας δικαστικός πόλεμος με τρία παιδιά.

alainfabiendelon_28765709_156666531663618_8029785318032932864_n.jpg

Αυτό θα μπορούσε να είναι ακόμη ένα σενάριο ταινίας με πρωταγωνιστή τον 87χρονο πια Αλέν Ντελόν, όμως η πραγματικότητα για τον αλλοτινό κινηματογραφικό «Δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο» δεν περνά από πλατό και σκριπτ. Δεν έχουν, άλλωστε, περάσει παρά λίγες μόνο εβδομάδες από τη μήνυση που υπέβαλαν εναντίον της Χιρόμι Ρολέν τα τρία παιδιά του σταρ Άντονι (από τον γάμο του με την ηθοποιό Ναταλί Ντελόν), Ανούσκα και Αλέν Φαμπιάν (από τη σχέση του με το μοντέλο Ροζαλί φαν Μπρέμεν) και την οποία συνυπέγράψε ο ίδιος ο Ντελόν, με τις καταγγελίες για ηθική παρενόχληση, υπεξαίρεση αλληλογραφίας, βία κατά ευάλωτου ατόμου, κατά χρήση αδυναμίας και κακοποίηση ζώου να συνταράσσουν τη Γαλλία!

Η Χιρόμι Ρολέν, που αρνείται τα πάντα, γνώρισε τον γόη του σινεμά στα γυρίσματα της ταινίας «Η επιστροφή του Καζανόβα», όπου εργαζόταν ως δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη και το 2019, όταν εκείνος χτυπήθηκε από εγκεφαλικό, στράφηκε προς τα εκείνη. Ακολούθησε η εγκατάστασή της στο σπίτι του στο Ντουσί, με την έναρξη του πολέμου από την πλευρά των παιδιών του να είναι γεγονός!

therealanthonydelon_342074519_899957981235186_5964480067356234499_n.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Paris Match», ο Άντονι Ντελόν ήταν καταιγιστικός: «Ο πατέρας μου ήταν παραιτημένος σε μια ζωή που δεν του ταίριαζε, με μια “ιατρική βοηθό” που δεν γνώριζε, αλλά την οποία έβλεπε ως το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για να μην είναι μόνος στο σπίτι». Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει: «Η Ρολέν, με μια πολύ ιαπωνική αίσθηση της εθιμοτυπίας, ήταν υπόδειγμα αυτοελέγχου και σωστών τρόπων συμπεριφοράς και δημοσίως κρατούσε μια σεβαστή απόσταση από τον “Σαμουράι”, στην υπηρεσία του οποίου έχει πλέον τεθεί».

https://www.instagram.com/p/Bx0rn5aHE6j/

Πριν από τη συνέντευξη είχαν προηγηθεί απίθανα πράγματα στο σπίτι του ηθοποιού, με κακοποιήσεις σκύλου από τη Ρολέν (συγκεκριμένα του Λουμπό, του αγαπημένου σκύλου του σταρ), κλειδωμένες πόρτες, φρουρούς ασφαλείας και τραυματισμούς! Από την άλλη, η Γιαπωνέζα οικιακή βοηθός υποστηρίζει ότι από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είναι η σύντροφός του, κατηγορώντας τα παιδιά του ότι ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τη σχέση!

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved