Η Νάταλι Πόρτμαν χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου»!
Hollywood

Η Νάταλι Πόρτμαν χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου»!

Διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου παίρνουν η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπενζαμάν Μιλεπιέ.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός και ο Γάλλος χορογράφος τραβούν χωριστούς δρόμους μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση ενώ η ίδια έχει κάνει δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα της.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπενζαμάν Μιλεπιέ βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο US Weekly. «Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη σχέση του, προσπάθησαν να δουλέψουν για τον γάμο τους αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον 12χρονο Άλεφ και την 6χρονη Αμάλια και ασφαλώς θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

natalie_portman-2.jpg

Νάταλι Πόρτμαν - Μπενζαμάν Μιλεπιέ

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες νωρίτερα και πριν φουντώσουν οι φήμες του χωρισμού η 42χρονη σταρ έκανε δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα της. Συγκεκριμένα εμφανίστηκες στις 4 Αυγούστου, κατά την επιστροφή της από την Αυστραλία.

Μια πηγή προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και δήλωσε στο περιοδικό People ότι η εξωσυζυγική σχέση του Μιλεπιέ ήταν «σύντομη» και ότι «παρέμεναν» μαζί με τη Νάταλι.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη. Η Νάταλι θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και δεν έχει καμία πρόθεση να μιλήσει για το θέμα στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής».

Μια άλλη πηγή ανέφερε στο PageSix.

«Ο Μπενζαμάν και η Νάταλι Πόρτμαν δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα. Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι «την αγαπάει, όπως και την οικογένειά τους».

Ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου»

Πρόκειται για την 25χρονη Camille Étienne η οποία είναι δύο δεκαετίες νεότερή του.

Διαθέτει σχεδόν 323.000 ακόλουθους στο instagram και είναι ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Δείτε φωτογραφία της!

ΠΟΡΤΜΑΝ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved