The Crown: Αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το τέλος της σειράς – Όσα θα δούμε στην 6η σεζόν!
Hollywood

The Crown: Αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το τέλος της σειράς – Όσα θα δούμε στην 6η σεζόν!

To «The Crown» ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το τέλος του.

Αν και η βασιλική οικογένεια εξέφρασε μέσω αντιπροσώπων της τη δυσαρέσκεια των μελών της, η σειρά σημείωσε απίστευτη επιτυχία. Φέτος θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος!

Η βραβευμένη δραματική σειρά του Netflix πραγματεύεται την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ και του βρετανικού στέμματος και μετά την έκτη σεζόν θα φτάσει στο οριστικό της τέλος. Το βρετανικό δράμα δεν θα φτάσει μέχρι το σήμερα, όπως έχει γίνει γνωστό, αλλά θα ολοκληρωθεί μερικά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το ίδιο το Netflix της Βρετανίας, η σειρά ολοκληρώνεται με έναν βασιλικό γάμο, αυτόν του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 2005.

Το τέλος πριν το τέλος της Ελισάβετ

To Netflix UK μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία, δίνοντας μια γεύση από την τελευταία σεζόν. Στη φωτογραφία, βλέπουμε το προσκλητήριο του γάμου του τότε πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης που έλαβε χώρα στις 9 Απριλίου 2005 στο St. George’s Chapel, στο Κάστρο του Γουίνδσορ. «Μετά από έξι σεζόν, επτά χρόνια και τρία καστ, το "The Crown” τελειώνει αργότερα αυτή τη χρονιά, θα επιστρέψουμε με περισσότερα σύντομα, αλλά εδώ είναι μια υπόδειξη για το τι πρόκειται να γίνει στην τελευταία μας σεζόν», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Σύμφωνα με την Claudia Harrison, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Άννα στις σεζόν 5 και 6 του «The Crown», ο γάμος ήταν η τελευταία σκηνή η οποία γυρίστηκε στον καθεδρικό ναό του York Minster στην Αγγλία, με όλη τη βασιλική οικογένεια να είναι παρούσα.

Τα φώτα στραμμένα στην Νταϊάνα

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στα πρώτα επεισόδια της έκτης και τελευταίας σεζόν θα δούμε τον θάνατο της Νταϊάνα το 1997 στο Παρίσι, μετά από ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μιλώντας στο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Εδιμβούργου τον περασμένο μήνα, οι παραγωγοί του «The Crown» υποσχέθηκαν ότι ο θάνατος της Νταϊάνα θα αντιμετωπιζόταν με προσοχή. Ακόμη, θα δούμε την γνωριμία και την αρχή της σχέσης του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και άλλα ιστορικά γεγονότα μέχρι το 2005. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι φανς της σειράς που θα ήθελαν περισσότερες σεζόν που θα περιλάμβαναν και την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η σειρά ολοκληρώνεται με έναν βασιλικό γάμο, αυτόν του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 2005

Το καστ της 6ns σεζόν του The Crown

Το καστ της έκτης σεζόν περιλαμβάνει τους Ed McVey και Meg Bellamy ως Γουίλιαμ και Κέιτ, ενώ επιστρέφουν οι Imelda Staunton (βασίλισσα Ελισάβετ Β’), Viola Prettejohn (νεαρή πριγκίπισσα Ελισάβετ), Jonathan Pryce (πρίγκιπας Φίλιππος), Lesley Manville (πριγκίπισσα Μαργαρίτα), Beau Gadsdon (νεαρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα), Dominic West (πρίγκιπας Κάρολος), Olivia Willia της (Camilla Bowles), Elizabeth Debicki (πριγκίπισσα Νταϊάνα) και Khalid Abdalla (Dodi Fayed).

the crown - 1

To Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η έκτη σεζόν, ωστόσο, αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2023.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved