Adele: Το βίντεο που πυροδοτεί τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά! Έγινε ήδη viral!
Hollywood

Adele: Το βίντεο που πυροδοτεί τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά! Έγινε ήδη viral!

Ένα βίντεο, απόσπασμα από όσα συνέβησαν σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Adele βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας με την ίδια να αποκαλεί σύζυγό της τον Ριτς Πολ. 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής Weekends with Adele Las Vegas η Adele βρισκόταν σε διαδραστική κατάσταση με το κοινό και μιλώντας με κάποιους από τους θαυμαστές της, αναφέρθηκε στον Ριτς Πολ.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί αλλά όταν κάποιος θαυμαστής της της έκανε πρόταση γάμου εκείνη είπε ότι δεν μπορεί να τον παντρευτεί γιατί είναι straight, φυσικά με πολύ χιούμορ, θέλοντας προφανώς να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αναφορά της στην προσωπική της ζωή.
Δείτε το βίντεο που έχει γίνει ήδη viral, παρακάτω:

Να θυμίσουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια το 2019 είχε χωρίσει από τον σύζυγό της Σάιμον Κονέκι μετά από επτά χρόνια γάμου. Μάλιστα τότε είχε βγει από το πρώην ζευγάρι και επίσημη ανακοίνωση από τους εκπροσώπους τους η οποία ανέφερε: «Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο».

Από τότε η Adele αποφάσισε να κρατήσει καλά κρυμμένη την προσωπική της ζωή όμως το παραπάνω βίντεο σίγουρα φουντώνει τις φήμες που τη θέλουν να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved