Ναόμι Κάμπελ: Ο εθισμός, το παιδικό τραύμα, ο θάνατος του στενού της φίλου και η κατάχρηση ουσιών
Hollywood

Ναόμι Κάμπελ: Ο εθισμός, το παιδικό τραύμα, ο θάνατος του στενού της φίλου και η κατάχρηση ουσιών

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε η Ναόμι Κάμπελ στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+ «The Super Models». Η ιέρεια της μόδας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κατάχρηση ουσιών, τον εθισμό της αλλά και τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την επιλογή.

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσει ένα παιδικό τραύμα και τον θάνατο του Ιταλού σχεδιαστή και στενού της φίλου Gianni Versace. Όπως τόνισε το μοντέλο ο κόσμος της κλονίστηκε όταν ο Versace δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Miami το 1997.

«Η θλίψη ήταν ένα πολύ παράξενο πράγμα στη ζωή μου, επειδή δεν φαίνεται πάντα», εξομολογείται το 53χρονο μοντέλο. «Παθαίνω σοκ και φρικάρω όταν πραγματικά συμβαίνει, και αργότερα είναι που λυγίζω. Αλλά κράτησα τη θλίψη μέσα μου, απλά την αντιμετώπισα.

Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με νιώθει, σαν να με ωθούσε, με ωθούσε να βγω έξω και να πάω πιο μακριά, όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου μεγάλωσε πολύ» ανέφερε η Κάμπελ.

Η ίδια πάλεψε με τον εθισμό της για πέντε χρόνια όμως συνειδητοποίησε, όπως λέει χαρακτηριστικά, πως σκότωνε τον εαυτό της.

«Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή», τόνισε.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται».

Όσο για το παιδικό τραύμα που βίωσε η ίδια λέει πως ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της. Η Κάμπελ μίλησε για τα θέματα εγκατάλειψής της σε συνέντευξή της στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2000, η οποία προβλήθηκε και στο νέο ντοκιμαντέρ.

«Υπάρχουν πολλά θέματα που έχω από την παιδική μου ηλικία. Λοιπόν, για παράδειγμα, το να μη γνωρίζεις τον πατέρα σου, να μη βλέπεις τη μητέρα σου. Αυτό φέρνει στην επιφάνεια πολλά, εκδηλώνει πολλά συναισθήματα», υπογράμμισε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved