Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός David McCallum σε ηλικία 90 ετών
Hollywood

Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός David McCallum σε ηλικία 90 ετών

Πέθανε από φυσικά αίτια στα 90 του χρόνια ο David McCallum. Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο New York Presbyterian Hospital, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανέφερε σε μια δήλωση: «Ο David ήταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός και συγγραφέας και αγαπητός από πολλούς σε όλο τον κόσμο. Έζησε μια απίστευτη ζωή και η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσω της οικογένειάς του και των αμέτρητων ωρών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση που δεν θα χαθούν ποτέ».


Η καριέρα του David McCallum

Ξεκίνησε την καριέρα του από το «The Man From U.N.C.L.E.» τη δεκαετία του 1960. Έγινε, όμως, ευρέως γνωστός στο κοινό ως εκκεντρικός ιατροδικαστής Donald «Ducky» Mallard στην αστυνομική σειρά «NCIS», 40 χρόνια μετά.

Ο McCallum είχε πει ότι νόμιζε ότι ο Ducky, ο οποίος φορούσε γυαλιά και παπιγιόν και έβγαζε στο μάτι όμορφες γυναίκες, «έμοιαζε λίγο ανόητος, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις». Πήρε τον ρόλο στα σοβαρά, όμως, περνώντας χρόνο στο γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες για να μάθει πώς γίνονται οι νεκροψίες.

Ο McCallum είχε εμφανιστεί ακόμη στις ταινίες: A Night to Remember (σχετικά με τον Τιτανικό), The Great Escape (Η μεγάλη απόδραση) και The Greatest Story Ever Told (ως Ιούδας).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved