Ανησυχία για τον Drake που ανακοίνωσε ότι θα απέχει για λίγο λόγω προβλημάτων υγείας!
Hollywood

Ανησυχία για τον Drake που ανακοίνωσε ότι θα απέχει για λίγο λόγω προβλημάτων υγείας!

Ανησυχία προκάλεσε η ανακοίνωση του Drake ότι θα πρέπει για λίγο να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο διάσημος Καναδός ράπερ, μιλώντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή “Table For One” στο Sound 42 του SiriusXM σήμερα, είπε ότι πρέπει να μείνει για λίγο εκτός καθώς όπως τόνισε «πρέπει να επικεντρωθώ στα προβλήματα υγείας».

Ο ίδιος τόνισε: «Τίποτα τρελό, αλλά απλά, ξέρετε, θέλω οι άνθρωποι να είναι υγιείς στη ζωή τους», είπε και πρόσθεσε: «Έχω πολύ έντονα προβλήματα εδώ και χρόνια με το στομάχι μου».

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης επίσης επεσήμανε: «Έχω κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω, για κάποιους άλλους ανθρώπους στους οποίους έδωσα υποσχέσεις, αλλά πιθανότατα δεν θα κάνω μουσική για λίγο καιρό, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας».

Όπως είπε, ίσως παραμείνει εκτός για έναν χρόνο ή και λίγο παραπάνω και τόνισε: «Πρέπει να συνέλθω, έχω πολλά άλλα πράγματα, στα οποία θα ήθελα να επικεντρωθώ... Οπότε θα κλειδώσω την πόρτα του στούντιο για λίγο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved