Ζιζέλ: Παραδέχεται πως είχε αυτοκτονικές τάσεις στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ
Hollywood

Ζιζέλ: Παραδέχεται πως είχε αυτοκτονικές τάσεις στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ

Η Ζιζέλ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ψυχική της υγεία, όταν δούλευε ως μοντέλο.

Η 43χρονη εμφανίστηκε σε επεισόδιο του «CBS News Sunday Morning» και αποκάλυψε πως για καιρό πάθαινε κρίσεις πανικού στο παρελθόν, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του επαγγέλματός της.

«Ξέρεις, ήταν σαν να είμαι σε τούνελ. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά, άρχισα να βρίσκομαι στο στούντιο και να νιώθω ότι πνίγομαι», είπε χαρακτηριστικά.

zizel.jpg

Ζιζέλ

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, εκείνη την περίοδο ζούσε στον ένατο όροφο ενός κτιρίου. Παρά το γεγονός αυτό, ανέβαινε και κατέβαινε κάθε φορά τη σκάλα για να πάει στο σπίτι της, αφού είχε τον φόβο ότι θα κολλήσει το ασανσέρ.

Είχε φτάσει σε σημείο να αγχώνεται και να νιώθει φόβο για το οτιδήποτε στη ζωή της. «Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ακόμα κι όταν τα παράθυρα ήταν ανοιχτά. Ένιωθα ότι δεν ήθελα να ζήσω έτσι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;», εξηγεί.

zizel.jpg

Ζιζέλ

«Για ένα δευτερόλεπτο, σκεφτόμουν απλά να πηδήξω από το παράθυρο. Είχα πραγματικά την αίσθηση, ότι αν το κάνω, όλο αυτό θα τελειώσει και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσω ξανά για όλα αυτά τα συναισθήματα», προσθέτει παρακάτω.

Στο παρελθόν, είχε μοιραστεί τις σκέψεις της και στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life». Συγκεκριμένα, είχε σημειώσει πως «μια περίοδο της ζωής της ένιωθε πως τα πάντα θα την σκότωναν».

zizel.jpg

Ζιζέλ

«Όταν αναπολώ εκείνη τη στιγμή και αυτό το 23χρονο κορίτσι, θέλω να κλάψω. Θέλω να της πω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν έχει καν αρχίσει να ζει τη ζωή της. Αλλά εκείνη τη στιγμή, η μόνη απάντηση ήταν να πηδήξω», είχε γράψει.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved