Η μακάβρια αποκάλυψη του Ed Sheeran: Έφτιαξε τον τάφο του στον κήπο του πολυτελούς κτήματός του
Hollywood

Η μακάβρια αποκάλυψη του Ed Sheeran: Έφτιαξε τον τάφο του στον κήπο του πολυτελούς κτήματός του

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι έχει έτοιμο τον τάφο του στο κτήμα του στην Αγγλία, γεγονός που πολλοί θεωρούν κάτι ιδιαίτερα μακάβριο για έναν νέο άνθρωπο όπως ο τραγουδιστής. 

Ο διάσημος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στο GQ Hype είπε πως έχει φτιάξει την τελευταία του κατοικία που βρίσκεται στο ιδιωτικό παρεκκλήσι αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην πίσω αυλή του.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι κρύπτη», είπε ο 32χρονος Sheeran στο περιοδικό, διορθώνοντας πως πρόκειται περισσότερο για παρεκκλήσι παρά για κρύπτη. «Είναι μια τρύπα που είναι σκαμμένη στο έδαφος με λίγη πέτρα από πάνω της, έτσι ώστε όποτε έρθει η μέρα που θα πεθάνω, να μπορώ να μπω εκεί μέσα».

Όπως αποκάλυψε ο Sheeran αποφάσισε να δημιουργήσει την τελευταία του κατοικία όταν άρχισε να χτίζεται το παρεκκλήσι. Τότε σκέφτηκε ότι θα του άρεσε η ιδέα να πηγαίνουν οι κόρες του Lyra Antarctica και Jupiter, 3 και 1 έτους αντίστοιχα για να τον επισκέπτονται όταν θα φύγει από τη ζωή

«Οι άνθρωποι το θεωρούν πολύ περίεργο και πολύ μακάβριο, αλλά είχα φίλους που πέθαναν χωρίς διαθήκη και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει», τόνισε ο ίδιος στη συνέντευξή του.

Το παρεκκλήσι κατασκευάστηκε αμέσως μετά τη διάγνωση ότι η σύζυγός του έχει όγκο και την είδηση ότι ο καλύτερός του φίλο έφυγε από τη ζωή από υπερβολική δόση. Και τα δύο αυτά γεγονότα καταρράκωσαν τον Ed Sheeran ο οποίος τόνισε ότι θα χρησιμοποιεί το παρεκκλήσι για να προσεύχεται για τους ανθρώπους που αγάπησε και δεν είναι πια εν ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved