Κρις Χέμσγουορθ: Αποφάσισε να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του μετά την αποκάλυψη για το Αλτσχάιμερ
Hollywood

Κρις Χέμσγουορθ: Αποφάσισε να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του μετά την αποκάλυψη για το Αλτσχάιμερ

Το μεγάλο ποσοστό κληρονομικότητας που αποκαλύφθηκε ότι έχει ο Κρις Χέμσγουορθ να νοσήσει από Αλτσχάιμερ, έχει ταρακουνήσει τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος και αποφάσισε να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του. 

Ο 40χρονος σταρ υποβλήθκε σε γενετικό τεστ στη σειρά ντοκιμαντέρ Limitless του National Geographic, πέρυσι και τότε ήταν που έμαθε αυτό το τρομερό νέο. Το τεστ αποκάλυψε ότι ο Chris Hemsworth έχει δύο αντίγραφα του γονιδίου APOE e4, το οποίο συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο της νόσου, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να παρουσιάσει την ασθένεια κάποια στιγμή στο μέλλον.

1675186945862-739282520-hemsworth.jpg

«Συνέχεια σκέφτεσαι ότι θα ζήσεις για πάντα, ειδικά όταν είσαι νέος. Μετά, το να σου πουν κάτι τέτοιο, μπορεί να γίνει αυτό που θα σε αφυπνίσει. Εμένα με γονάτισε!» παραδέχτηκε ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος άρχισε τη μία μετά την άλλη τις αλλαγές στη ζωή του. Όπως είπε, πλέον, μετά τις έντονες σωματικές προπονήσεις του, έχει αφοσιωθεί και στην υγεία του εγκεφάλου του.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Men’s Health, «εντάσσει περισσότερη μοναξιά στη ζωή του.»

«Ήμουν πάντα συνεπής με τις υποχρεώσεις μου σε ό,τι αφορά την άθληση, αλλά τελευταία έχω πραγματικά νιώσει τη σημασία του να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου χωρίς εξωτερικές φωνές ή ερεθίσματα και να βρίσκεις χρόνο για να ηρεμείς» σημείωσε.

Κάτι άλλο που άλλαξε στην καθημερινότητά του είναι πως επίσης κοιμάται περισσότερο και έχει αυξήσει τα μπάνια με πάγο. Και φυσικά συνεχίζει να ασχολείται με την εξωτερική του εμφάνιση και τη σωματική του υγεία. «Το βάρος μου παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις λόγω των διαφορετικών ρόλων αλλά και των δικών μου ενδιαφερόντων όσον αφορά την πρόκληση του σώματός μου με διαφορετικούς τρόπους»τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας: «Κάνω λιγότερα βάρη από ό,τι έκανα και ενσωματώνω περισσότερες προπονήσεις cardio και αντοχής, τις οποίες προτιμώ πολύ από τις βαριές συνεδρίες σε στυλ bodybuilding

Επίσης αφιέρωσε και περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του: «Με έκανε να σκεφτώ τα παιδιά μου και το πώς μεγαλώνουν και τα πράγματα αλλάζουν τόσο δραματικά, και θέλω να κάθομαι, θέλω να το απολαύσω.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved