Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις: Επιδεινώθηκαν οι γλωσσικές του δεξιότητες - Έπαψε να μιλάει
Hollywood

Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις: Επιδεινώθηκαν οι γλωσσικές του δεξιότητες - Έπαψε να μιλάει

Δύσκολη έχει γίνει πλέον ακόμη και η επικοινωνία του Μπρους Γουίλις.

«Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί», αποκάλυψε ο στενός φίλος του ηθοποιού και δημιουργός του Moonlighting, Γκλεν Γκόρντον, ο οποίος προσπαθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να έχει επικοινωνία τόσο με τον ίδιο και με την οικογένειά του.

willis-(4).jpg

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή», είπε στην εφημερίδα The Post.

1685706189193-274581108-taloula-willis-(1).jpg

«Αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο. Βλέπει τη ζωή του διαφορετικά, η αίσθησή του πως από τα πρώτα τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι. Ήταν κάποτε αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί αλλά εξακολουθεί να είναι ο Μπρους», συμπλήρωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved