Μπρους Γουίλις: Φίλος του αποκαλύπτει για την κατάσταση του - «Τα πρώτα 3 λεπτά ξέρει ποιος είμαι»
Hollywood

Μπρους Γουίλις: Φίλος του αποκαλύπτει για την κατάσταση του - «Τα πρώτα 3 λεπτά ξέρει ποιος είμαι»

Συνέντευξη στη New York Post παραχώρησε ο σκηνοθέτης Γκλεν Γκόρντον Κάρον και όπως ήταν φυσικό μίλησε για τον καλό του φίλο Μπρους Γουίλις ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω προβλήματος υγείας.

Συγκεκριμένα ο σπουδαίος ηθοποιός πριν από μερικά χρόνια διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη παλεύει καθημερινά με την ασθένεια του.

Ο δημιουργός του «Moonlighting» του 1985, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Μπρους Γουίλις, διατηρεί πολύ στενούς φιλικούς δεσμούς μαζί του.

Όσα αποκάλυψε ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον

«Ξέρω ότι είναι πραγματικά χαρούμενος που η σειρά θα είναι διαθέσιμη για τον κόσμο, παρόλο που δεν μπορεί να μου το πει αυτό», είπε ο 69χρονος σκηνοθέτης.

«Όταν έπρεπε να περάσω χρόνο μαζί του, το συζητήσαμε και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος», πρόσθεσε.

«Η διαδικασία [για να μεταφερθεί το «Moonlighting» στο Hulu] κράτησε αρκετό καιρό και η νόσος του Μπρους είναι μια προοδευτική ασθένεια, έτσι μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του, προτού η ασθένεια τον καταστήσει τόσο μη επικοινωνιακό όσο είναι τώρα, με την ελπίδα να επιστρέψει η σειρά στον κόσμο».

«Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος»
«Δεν είμαι πάντα τόσο καλός σε αυτό, αλλά προσπαθώ και μιλάω μαζί του και τη σύζυγό του [Έμα Χέμινγκ Γουίλις] και έχω μια σχέση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», είπε ο Κάρον. «Προσπάθησα πολύ σκληρά να μείνω στη ζωή του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο συγκλονιστική είναι ότι αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, δεν υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερη χαρά από αυτόν. Αγαπούσε τη ζωή και… απλώς λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να τη ζήσει στο έπακρο».

«Έτσι, η ιδέα ότι τώρα βλέπει τη ζωή μέσα από μια οθόνη έχει πολύ λίγο νόημα. Είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός τύπος».

«Είναι ακόμα ο Μπρους»
«Η αίσθησή μου είναι πως τα πρώτα τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι», είπε. «Δεν είναι εντελώς λεκτικός. Κάποτε ήταν αδηφάγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το μάθει κανείς- αλλά δεν διαβάζει τώρα. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, κι όμως είναι ακόμα ο Μπρους», τόνισε.

«Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί», σημείωσε, «αλλά η χαρά της ζωής έχει φύγει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved