Μάικλ Κέιν: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υποκριτική στα 90 του χρόνια
Hollywood

Μάικλ Κέιν: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υποκριτική στα 90 του χρόνια

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στα 90 του χρόνια ανακοίνωσε ο Μάικλ Κέιν.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Today του BBC Radio 4 την περασμένη Παρασκευή 13/10 και όπως υποστήριξε, πήρε την απόφαση να κρεμάσει επίσημα το καπέλο του μετά την κυκλοφορία της τελευταίας του ταινίας The Great Escaper.

Ο 90χρονος πριν γυρίσει την τελευταία του ταινία, εμπνευσμένη από τα αληθινά γεγονότα ενός βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε αρνηθεί άλλους τρεις ρόλους. Ο ίδιος μάλιστα έχει επαναλάβει την επιθυμία του να αποσυρθεί και κατά το παρελθόν-πράγμα που δεν έκανε.

https://www.instagram.com/p/BnAeGPiF47Y/

«Συνεχίζω να λέω ότι θα αποσυρθώ. Λοιπόν, το κάνω τώρα», είπε και συνέχισε: «Σκέφτηκα, είχα μια φωτογραφία όπου έπαιξα ο πρωταγωνιστής και είχα απίστευτες κριτικές. Τι θα κάνω για να το ξεπεράσω;»

Ο Κέιν πρόσθεσε ότι οι μειωμένες πιθανότητες να αποκτήσει νέους ρόλους λόγω της ηλικίας του έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του.

https://www.instagram.com/p/BnAeI4qFScK/

«Τα μόνα κομμάτια που μπορεί να πάρω τώρα είναι ρόλοι 90 ετών. Ή ίσως 85», συνέχισε. «Δεν πρόκειται να είναι οι πρωταγωνιστικοί. Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές στα 90, αλλά μόνο νέα όμορφα αγόρια και κορίτσια. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι μπορεί κάλλιστα να αποσυρθώ με όλα αυτά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved