Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη «φόρα» και η σύντομη σχέση της με τον Κόλιν Φάρελ: «Ήταν σαν καβγάς»
Hollywood

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη «φόρα» και η σύντομη σχέση της με τον Κόλιν Φάρελ: «Ήταν σαν καβγάς»

Δεν της άφησε και την καλύτερη... γεύση η σύντομη σχέση της με τον Κόλιν Φάρελ όπως αποκαλύπτει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα απομνημονεύματά της που κυκλοφορούν αύριο (24/10) στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έχει προκαλέσει... τριγμούς στη διεθνή σόουμπιζ, ειδικά στους άνδρες με τους οποίους συναναστράφηκε, εκτός από τις πικάντικες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αναφέρεται στις σελίδες του βιβλίου της και για τη σύντομη σχέση που είχε με τον διάσημο ηθοποιό για τον οποίο δεν λέει και τα καλύτερα!

Συο αυτοβιογραφικό βιβλίο της που τιτλοφορείται «The woman In Me» γράφει πως γνώρισε τον 47χρονο ηθοποιό μέσω ενός φίλου, πριν τον επισκεφθεί στα γυρίσματα της ταινίας «S.W.A.T.» το 2003, όπου όλα έγιναν πολύ γρήγορα ανάμεσά τους.

Παθιασμένο φλερτ

Αναφερόμενη στη σύντομη σχέση της με τον Φάρελ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποστήριξε ότι το παθιασμένο τους φλερτ, έμοιαζε με «καβγά στον δρόμο» τονίζοντας πως ήταν «ο ένας πάνω στον άλλον».

«Ο καβγάς είναι η μόνη λέξη για αυτό - ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον, παλεύαμε τόσο παθιασμένα, που ήταν σαν να βρισκόμαστε σε καβγά στον δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα που είδε το Time.

Τόνισε δε ότι η ίδια είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας του Φάρελ «The Recruit», όπου εκείνος είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν βγαίνουμε. Είναι ένα γλυκό, γλυκό κορίτσι. Δεν συμβαίνει τίποτα, μόνο φίλοι». Και τότε όντως δεν έβγαιναν, όμως μετά άλλαξαν τα πράγματα ανάμεσά τους. Όπως αναφέρει στο βιβλίο της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όταν άρχισαν οι δυο τους να βγαίνουν, εκείνη ακόμα δεν είχε τελειώσει οριστικά από τη σχέση της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ με τον οποίο είχε γνωριστεί στο πλατό του «The Mickey Mouse Club» στη Φλόριντα το 1992.

«Όπως έκανα πριν όταν ένιωθα υπερβολικά δεμένη με έναν άνδρα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο, ότι απλώς διασκεδάζαμε, ότι σε αυτή την περίπτωση ήμουν ευάλωτη επειδή δεν είχα ξεπεράσει τον Τζάστιν ακόμα», αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια στο βιβλίο της και συνέχισε: «Για μια στιγμή σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Είχα μεγάλες απογοητεύσεις στην προσωπική μου ζωή, είχα απομονωθεί. Ένιωθα τόσο άβολα όλη την ώρα».

Σύμφωνα με τη Sun, τόσο οι δικηγόροι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ όσο και του Κόλιν Φάρελ απείλησαν με νομικές ενέργειες, που όμως δεν κατάφεραν τίποτα άλλο εκτός από τον καθυστερήσουν την έκδοση του βιβλίου για τέσσερις μήνες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved